Halfvrijstaande woning met berging en fraaie terrasoverkapping.

Verkocht Baexem Schurenhof 4
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. EINDE INSCHRIJFPERIODE: VRIJDAG 3-12-2021 om 12.00 uur.

In rustige, kindvriendelijke woonwijk van Baexem gelegen instapklare halfvrijstaande woning met royale aanpandige berging, terrasoverkapping en fraai aangelegde achtertuin. Baexem is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Roermond en Weert.
Deze goed onderhouden woning heeft o.a. een fraaie vaste trap naar de zolder, ruime berging en fijne achtertuin op het zuidwesten aan en een fraaie terrasoverkapping. De woning is gebouwd in 1981 en beschikt over een inhoud van ca. 400 m³. Een ideale woning voor starters!

Indeling:

BEGANE GROND:
Hal/entree met fraaie antracieten tegelvloer (2010) van waaruit toegang is tot de woonkamer en de verdieping. In de hal bevinden zich de meterkast (v.v. voldoende automaatgroepen 2010), trapopgang waaronder een praktische trapkast. Tevens biedt de hal toegang tot de moderne geheel betegelde toiletruimte (2010) met fonteintje en wandcloset. Alle wanden van de woning zijn in 2010 voorzien van een ... strakke spachtelputz wandafwerking. Tevens is er in 2017 een nieuwe hardhouten voordeur geplaatst.

De rechthoekige lichte en zonnige woonkamer heeft een sfeervolle balken plafond en de vloer is voorzien van een fraaie doorlopende en hoogwaardige laminaatvloer en de muren zijn voorzien van sierpleister/spachtelputz. De halfopen keuken is uitgerust met een L-vorming keukenblok welke is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi magnetron, RVS afzuigkap en 5-pits gaskookplaat. De keuken is uitgevoerd met een zwarte tegelvloer. Via de keuken met loopdeur en plissé hor, is de achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De vloeren van de slaapkamers zijn allen afgewerkt met laminaat en de slaapkamers hebben alle elektrische bedienbare rolluiken tot de beschikking.

Slaapkamer 1 (hoofdslaapkamer ± 12,5 m²) met dakvenster, vaste inbouwkast.
Slaapkamer 2 (± 13 m²)
Slaapkamer 3 (± 6,4 m²)

Moderne geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad v.v. douchescherm, wastafelmeubel, (2e) wandcloset en een designradiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken waar nog een vierde (slaap)kamer te realiseren is. Hier is in 2017 een strakke nieuwe smeervloer gerealiseerd en zijn de wanden voorzien van nieuw stucwerk. De 2e verdieping is nu in gebruik als bergzolder waar tevens de witgoedaansluitingen zijn. Tevens bevindt hier zich de cv-installatie (Bosch HR combi ketel 2005 (eigendom). Ook zijn er dakramen die zorgen voor voldoende daglicht. Kortom, een ideale ruimte.



BUITENGEDEELTE:
Zowel de voor, zij- als achtertuin zijn verzorgd en netjes aangelegd. De achtertuin is ingericht met een diverse terrassen waarvan 1 overdekt (2015). Tevens is er een gazon en diverse plantenborders. De tuin is op het zuidwesten gericht en is circa 11 meter diep en 12 meter breed. De achtertuin heeft een eigen afsluitbare achterom. De berging is via de overkapping droog bereikbaar.

BERGING:
De aanpandige berging biedt u volop ruimte voor het stallen van uw fietsen en het bergen van uw tuingereedschap en op de oprit kunt u met gemak 2 auto’s parkeren. Er is een aparte loopdeur naar de achtergelegen tuin.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruim perceel met eigen achterom;
* Sanitair en keuken, vloeren, meterkast, spachtelputz stucwerk: 2010;
* Vaste trap naar de 2e verdieping;
* Beschikt over 3 (slaap)kamers;
* De gehele woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen (2017) en (elektrische bedienbare) rolluiken + nieuwe hardhouten voordeur;
* spouwmuur- en dakisolatie (oorspronkelijk);
* 10x pv-cellen;
* Energielabel: C;
* Terrasoverkapping: 2015;
* Plat dak berging: 2018;
* Klein strookje grond/voortuin is in gebruikleen van de gemeente Leudal;
* Rustig gelegen in een rustige straat in Baexem.

LIGGING:
De woning is gelegen aan een rustige straat aan de rand van het dorp. Baexem beschikt over een supermarkt en meerdere speciaalzaken. De kern Heythuysen is binnen een paar minuten bereikbaar en Roermond en Weert liggen op slechts 15 autominuten weg. Ook de op- en afrit naar de A2 is dichtbij. Kortom, u heeft alle ingrediënten bij de hand om hier heerlijk rustig te kunnen wonen. Baexem (Limburgs: Boaksum) is een gezellig dorp van waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Verder is het een dorp met een rijk verenigingsleven. Baexem telt circa 2.700 inwoners.

Lees meer Verberg