Instapklare geschakelde woning met garage

Verkocht Baexem Tiendenhof 33
Goed afgewerkte en goed onderhouden instapklare met de garage geschakelde woning met carport, terrasoverkapping en uitbouw. De garage is inpandig via de bijkeuken bereikbaar. Deze woning heeft verder een zeer fraaie en gezellige achtertuin met zeer mooie aluminium terrasoverkapping. Gelegen in een mooie, rustige woonwijk nabij de Baexemer sportvelden, het speelveldje bij de Molen en op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen als een supermarkt en basisschool!

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de zijkant van de woning via de carport met hier de hal/entree. De hal is uitgevoerd met een tegelvloer, meterkast (ca. 2001), trapopgang naar de verdieping en een geheel betegeld toilet met fonteintje (ca. 2000).
Vanuit de hal komt u in de L -vormige woonkamer met mooie rookglazendeur. De vloer van de woonkamer en keuken is 28mm massief Eiken houten planken (ca. 2000) en de wanden zijn voorzien van glasvlies behangen wandafwerking en en gestuct plafond. Aan de achterzijde een grote kunststof schuifpui ( Bohaco) met ... toegang naar de terrasoverkapping.

De open keuken is deels gelegen in de uitbouw van de woning en heeft de zelfde Eiken houten vloer als de woonkamer. Deze half open ruimte heeft een keukenblok in L-opstelling (2001) en is geverfd in een moderne grijstint (ca. 2017). De keuken is uitgevoerd met boven- en onderkasten en heeft voldoende apparatuur (ca. 2018) zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi magnetron.

Vanuit de keuken komt u in de berging met tegelvloer, half betegelde achterwand en de witgoedaansluitingen met werkblad en bovenkastjes.
Vanuit de berging heeft u toegang tot de achtertuin en de inpandig bereikbare garage. Deze garage met betonvloer en verlichting en loopdeur (met pui 1995) naar de carport en oprit aan de voorzijde van de woning.

1e VERDIEPING:
Via de geloogde houten trapopgang heeft u toegang naar de 1e verdieping. Deze verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met een doorlopende laminaatvloer (ca. 1998), de wanden zijn voorzien van glasvlies behang en de kozijnen met rolluiken zijn tevens uitgevoerd met vliegenhorren. De volledig betegelde nieuwe badkamer (ca. 2000) is een plaatje voor het oog. De badkamer is uitgevoerd met een douche, 2e toilet, badkamermeubel met onderkasten en een losse wandkast en een design radiator.

2e VERDIEPING:
De bergzolder op de tweede verdieping is via een vlizotrap bereikbaar. Deze zolderruimte heeft een "Velux" dakraam alsmede de opstelling van de Cv-ketel (Nefit Ecomline Excellent: 2004).





BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woonkamer via de schuifpui via de tuin te bereiken mooie terrasoverkapping. Dit terras met antraciete aluminium overkapping (geplaatst in 2012) is hoogwaardig te noemen. De overkapping is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar screen, een uittrekbaar windscherm en een elektrische terrasverwarming. De achtertuin is eveneens fraai aangelegde voorzien van kiezel- en plantenborders en een mooie prieeltje om gezellig in te toeven. Aan de voorzijde van de woning is de uitstekende en antraciet gekleurde carport toonaangevend. De oprit is fraai beklinkert en de voortuin strak aangelegd met kiezel en tuinplanten.

BIJZONDERHEDEN:
- Goed onderhouden instapklare woning;
- Carport en garage;
- Jonge aluminium terrasoverkapping;
- Volledig geïsoleerde woning (spouw, dak en glas) met hardhouten kozijnen en rolluiken (verdieping);
- Kunststof schuifpui in de woonkamer;
- Fraaie achtertuin met terrasoverkapping en prieeltje;
- Moderne keuken en badkamer.

LIGGING:
Rustig en groen gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving nabij de sportvelden en het speelveldje bij de Aurora Molen. Baexem is een gezellig dorp dat gunstig gelegen is t.o.v. Heythuysen, Weert, Roermond en de A2. Echter voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u het dorp niet uit, er zijn voldoende basis voorzieningen in het dorp aanwezig. De bakkerij, slagerij en een basisschool zijn op loopafstand te bereiken. Vanuit Baexem kunt u ook heerlijk fietsen en wandelen. Verder is het een dorp met een rijk verenigingsleven. Tevens is de Rijksweg richting Horn, Roermond en Weert makkelijk bereikbaar.
Lees meer Verberg