vrijstaand woonhuis met aanbouw, inpandig bereikbare garage en 2 loodsen

Verkocht BAEXEM Stationstraat 29
Aan de doorgaande weg tussen Heythuysen en Baexem gelegen vrijstaand woonhuis met aanbouw, inpandig bereikbare garage, 2 loodsen me een perceeloppervlakte van 6485 m2! Ideaal voor paarden liefhebbers en werk-/opslagruimte aan huis.

Indeling:

Souterrain: provisiekelder met toegang kruipruimte; en cv-kelder. (Nefit Excellent HR combi).

Begane grond:
Royale ontvangsthal/entree met authentieke glas-in-koper ramen bij de voordeur en authentieke tegelvloer. Deze centrale hal geeft toegang tot de slaapvleugel, woonkamer en keuken.

Slaapvleugel: portaal trapgang naar de zolderverdieping. muur-/garderobekast en 3 slaapkamers (ca. 8.5, 8.5 en 12.5 m2).

Woonkamer met vloerbedekking, schrootjes plafond, wand met schoon metselwerk en schouw met authentieke kolenkachel. Deze ruimte is voorzien van houten kozijnen met isolatieglas.

Gesloten leefkeuken met veel lichtinval, houten schroten achterwand en eenvoudig rechte keukenblok voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Portaal met meterkast en achterom ... geeft toegang tot de kelder, badkamer, toilet, achterbouw/kamer en garage.

De onlangs gemoderniseerde en grotendeels betegelde badkamer/doucheruimte is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafelmeubel en muurkast.

De grote inpandig bereikbare garage (ca. 35 m2) is voorzien van vloerbedekking, eenvoudige keukenblokje, stalenkantelpoort met loopdeur en toegang tot de achterom en een achterkamer. Deze hobbykamer heeft een afmeting van ca. 12 m2.

1e verdieping:
Vaste trap bereikbare zolder welke is verdeeld in 3 segmenten.

Tuin: betegelde achterplaats en patio. Achter de coniferen-rij is een grote weide gelegen welke een vergezicht biedt over de achter gelegen landerijen.
Weiland 2: aan rechterzijde van het object gelegen weide welke voormalig is gebruikt als paardeweide.

Separate garage/loods 1: deze ruimte is ingedeeld met paardenpboxen.

Loods 2: Deze loods is verbonden met en dwars aangebouwd aan loods 1. Deze ruimte is eveneens ingedeeld met paardenboxen en is ideaal voor opslag.
Lees meer Verberg