Kantoor-winkelruimte

Verkocht ROGGEL Koppelstraat 19 a
Kantoor – winkel- woonruimte. In het centrum van Roggel staat dit modern afgewerkt gebouw met detailhandelsbestemming. Mogelijkheid tot woonbestemming! Het gebouw is in 2007 volledig gerenoveerd en voldoet aan de eisen van de huidige tijd. Dit object is relatief eenvoudig tot woonruimte te verbouwen. Perceeloppervlakte: ca. 265 m2, inhoud: ca. 345 m3

INDELING:

U betreedt het object aan de voorzijde via de hal/entree met daar de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en CV-kast en toegang tot de kantoorvertrekken en keuken. De hal is voorzien van een mooie, houten vloer. (Vloeroppervlakte: ca. 16 m2)
De aan de voorzijde van het gebouw gelegen keuken is voorzien van een eenvoudig doch moderne keukenblok. Deze pantry is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap. De vloer is afgewerkt met een vinylvloerbedekking. (Vloeroppervlakte: ca. 9 m2)
Kantoor 1: Kantoor/spreekkamer voorzien van blauwe vloerbedekking. (Vloeroppervlakte: ca. 11 m2)
Kantoor 2: In de aanbouw gelegen groot, open kantoor met veel ... lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde van het gebouw. Met hier ook een loopdeur naar de achtertuin. Het kantoor is voorzien van een doorlopende houten vloer, netwerk kabels en lichtpunten. (Vloeroppervlakte: ca. 36 m2)

VERDIEPING:
Goed afgewerkte verdieping: de korte overloop met dakvenster biedt toegang tot 2 kamers.
Kantoor 3: bijvoorbeeld te gebruiken als archiefruimte (Vloeroppervlakte: ca. 9 m2)
Kantoor 4: deze kamer si ruim van opzet mede door de hoogte en de in het oog springende spanconstructie. (Vloeroppervlakte: ca. 23 m2)
Beide kamers zijn voorzien van een dakkapel en blauwe vloerbedekking en netwerk aansluitingen.
Het gehele pand is voorzien van hard houten kozijnen met isolerende beglazing waarvan het overgrote deel in 2007 gerealiseerd is.

TUIN:
De tuin heeft een verhoogd terras en is in gebruik geweest als kleinvee weide, maar kan eenvoudig aangepast worden naar een mooie siertuin.
Lees meer Verberg