Luxe vrijstaande villa met speelse indeling, welke is voorzien van o.a. een inpandige garage, kantoor en grote terrasoverkapping gelegen op een perceel van maar liefst 1050 m2!

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 55
Laat u verrassen door deze onder architectuur gebouwde villa welke niet alleen van binnen het bezichtigen waard is, maar zeer zeker ook aan de buitenzijde. Deze stijlvolle woning is gelegen op een perceel van 1050 m2 en heeft een prachtige eveneens onder architectuur aangelegde tuin. In deze tuin met prachtige vijver is gewerkt met mooie rode zuilbeuken en planten en strakke zichtlijnen. Deze woning is tevens levensloopbestendig te maken door de badkamer en slaapkamer optie op de begane grond.

Indeling:

BEGANE GROND:
Bij een woning zoals deze hoort natuurlijk een grootse entree. U betreedt de woning via de voordeurtravee waar u de ruime hal binnen komt. De hal met prachtige lichte marmervloer met vloerverwarming, loopt door over de gehele Living. Verder treft u hier een meterkast (inclusief wifi en glasvezel-aansluitpunt), volledig betegeld toilet met fonteintje en een praktische garderobe. De hal geeft tevens toegang tot zowel de living als het kantoor/praktijkruimte en de bovenverdieping.

De woonkamer heeft grote ... raampartijen en daardoor is er veel lichtinval en optimaal tuincontact. De living kenmerkt zich verder door strak gestucte wanden en plafonds en de lichte marmervloer. De ruime woonkamer is ingedeeld met een zithoek met tv en gashaard en een grote eethoek met hier een schuifpui naar het overdekt terras. Verder loopt de ruimte door naar de halfronde erker/tuinkamer met hier nog een apart zitgedeelte om lekker rustig een boekje te lezen of lekker loungend naar buiten te kijken en te genieten van de tuin. Vanuit de erker heeft u bovendien open contact met de keuken.

Vanuit de tuinkamer is er een doorgang naar de bijkeuken/portaal en een doorgang naar de keuken. Deze Siemetic keuken is in duo kleur zwart/grijs en heeft onderkasten en lades en een zwart marmeren aanrechtblad met spoelbak. De keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een vaatwasser. De duo kleur is eveneens in de achterwand van het keukenblok en afzuigkap doorgevoerd. Ook is er een separate kastenwand met koelkast en combi magnetron. Daarnaast is er ruimte genoeg voor de separate eettafel. Tevens is er een toegang tot de praktische en droge prefab kelder (ca. 9 m2) met tegelvloer, welke ideaal is voor uw wijnvoorraad en proviand. Tenslotte is er nog een doorgang naar het aan de voorzijde van de woning gesitueerde kantoor. Deze ruimte die nu in gebruik is al thuiswerkkamer is eventueel ook te gebruiken als slaapkamer als u levensloop bestendig wilt wonen. Zowel de keuken, portaal, wasruimte, toilet als dit kantoor hebben de zelfde gemêleerde vloertegel.

De centraal aan de achterzijde van de woning opgestelde bijkeuken / portaal geeft ten eerste toegang tot de terrasoverkapping en tuin en tevens aan de garage, wasruimte / 2e badkamer en 2e toilet. Deze laatste is ideaal gelegen ten opzichte van de tuin. In het portaal staat een wandkast waarin de cv-ketel (2014) en vloerverwarmings-unit zijn gesitueerd. De wasruimte / 2e badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wasbak met onderkast, douchekraan met thermostaat en witgoedopstelling.

Tenslotte is er een grote inpandig bereikbare garage aanwezig. Deze ruimte heeft een afmeting van bijna 7 meter x 3,70 meter. Er zijn hier twee loopdeuren. Een aan de voor- en een aan de achterzijde van de garage. Tevens is een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, verwarming en keukenblok met warm- en koudwater.

1e VERDIEPING:
Via mooie, degelijke Essen-houten trapopgang gaat u naar de 1e verdieping met hier een ruime overloop. De 1e verdieping telt een ruime badkamer, een aparte toilet, bergruimte en maar liefst 4 ruime slaapkamers waarvan 1 dienst doet als garderobekamer. Door de fraaie architectonische hoogstandjes komen de hoofdslaapkamer en badkamer uit op een royaal balkon met tuinzicht en komen 2 slaapkamers aan de voorzijde uit op een loggia.

De volledig betegelde badkamer-en suite is ingericht met een ligbad, douchecabine, design radiator en een groot badkamermeubel met wastafel. Deze badkamer is echt groot te noemen en heeft tevens toegang tot het balkon en de hoofdslaapkamer. De naast gelegen hoofdslaapkamer heeft tevens dubbel raam (waarvan het linkerdeel draai/kiep is en als deur te gebruiken) naar het balkon aan de achterzijde van de woning. Twee slaapkamers zijn verder voorzien van airco en alle kamers boven hebben wandkasten / bergruimte in de knieschotten. Er zijn 3 slaapkamers voorzien van dakvensters voor meer lichtinval.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare zolder met tochtdeur. Deze ruimte heeft een dakvenster, voldoende bergruimte en is geschikt te maken voor een slaap-/ of werkkamer.

BUITENGEDEELTE:
Een met recht prachtig aangelegde tuin met mooie strakke vijver met rode zuilbeuken en plantenperken. Verder zijn de oprit en paden naar en rondom de woning alsmede het terras met sierbestrating beklinkerd. In 2014 is er een grote terrasoverkapping gerealiseerd met tv-aansluiting, licht spots, 3 solartubes en IR-panelen. Zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde heeft de woning een afsluitbare achterom. Op de oprit kunnen 4 auto's geparkeerd worden.
Gelijk met de woning is er een luxe tuinberging met tegelvloer en vliering gerealiseerd alsmede een aangebouwde overkapping. Op de platte daken van de terrasoverkapping en tuinberging zijn in totaal 14 zonnecellen gelegen. Aan de voor- en achterzijde van de tuin is een beregeningsinstallatie aangelegd met waterput en pop-up sproeiers.

BIJZONDERHEDEN:
* Volledig geïsoleerd; screens, 14 zonnepanelen (2015), Energielabel: A;
* Instap klaar, goed onderhouden en luxe afgewerkte woning;
* Perceel 1050 m2 met prachtig onder architectuur aangelegde tuin met veel privacy (Hans Neelen);
* Airco (2020): 2x slaapkamer 1x serre;
* Alarm systeem;
* Levensloopbestendig / kantoor;
* Sanitair: 3 toiletten en 2 badkamers.

LIGGING/LOCATIE:
Heerlijk wonen in de woonwijk Olympiapark te Roggel. Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a. een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht. Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg