ZWARTVELDSINGEL 48 TE ROGGEL Dit zeer royale landhuis met praktijkruimte v.v. eigen entree en parkeergelegenheid biedt u o.a. 6 slaapkamers, een woonkeuken en een woonkamer van ruim 54 m². Het 1060

Verkocht Roggel Zwartveldsingel 48
SPECTACULAIRE NIEUWE PRIJS: € 349.000,- kk !!

Dit zeer royale landhuis met praktijkruimte v.v. eigen entree en parkeergelegenheid biedt u o.a. 6 slaapkamers, een woonkeuken en een woonkamer van ruim 54 m². Het 1060 m2 grote perceel telt maar liefst drie inritten. Ruimte komt u niet tekort! Zo is er een royale kelder, een grote inpandige berging en nog veel meer bergruimte aanwezig. Kortom een perfecte woning voor mensen met een groot gezin en de behoefte om aan huis te werken.

Kadastraal bekend Gemeente Roggel, sectie G, nummer 1678, groot 10,60 are.

Indeling
BEGANE GROND
De overdekte en centraal gelegen entree van het woongedeelte biedt toegang tot de meer dan 20 m² grote hal met royale vide. De trap met plateau is van hardhout. De garderobe heeft een brede getoogde toegang. De hier aanwezige travertin vloer is behoudens de slaapkamer op de gehele begane grond van het woongedeelte gelegen. In de keuken en woonkamer is deze travertin vloer voorzien van vloerverwarming. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de woonkeuken ... en de slaap-/werkkamer. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

De 54 m² ruime woonkamer heeft een optimaal contact met de achtertuin via de grote schuifpui die u toegang geeft tot het deels overdekte terras. De ruime eethoek is aansluitend aan de woonkeuken gesitueerd. De zithoek is aan de voorzijde gelegen en heeft zicht op de voortuin. De grote schouw is een sfeervol element in dit royale zitgedeelte.

De woonkeuken van circa 18 m² heeft een nieuw keukenmeubel (2006). Het spoelgedeelte is onder het brede raam (2006) naar de tuin geplaatst. Het werkblad is van graniet en de achterwand is betegeld. Aan apparatuur is aanwezig: een vaatwasser, een koelkast, een magnetron en een kooktoestel. Het 90 cm brede rvs-kooktoestel heeft 6 pitten en een oven. Ook de achterwand is van rvs. Verder is er nog een apothekerskast en voldoende bergruimte in de hoge kast, bovenkastjes, onderkastjes en lades die deze ruime keuken u te bieden heeft. Het plaatsen van een grote eethoek is in deze keuken geen enkel probleem.
De naastgelegen bijkeuken biedt nog meer bergruimte en hier zijn tevens de aansluitingen voor het witgoed en een uitstortgootsteen met warm en koud water. Via deze bijkeuken bereikt u de overkapping naar het terras en de achtertuin.

Praktijkruimte
Deze praktijkruimte heeft een eigen entree met daarvoor voldoende parkeerruimte.
De praktijkruimte is tevens ook inpandig bereikbaar. Via de keuken komt u in een portaal welke toegang biedt tot de grote kelder en deze praktijkruimte. Ruim 30 m² groot, een eigen toilet, een balie en keukenblokje met warm en koud water. De voormalige spreek- en onderzoekskamer is momenteel in gebruik als berging. Deze berging is zowel toegankelijk vanuit de praktijkruimte als de achtertuin.

Kelder
De manshoge kelder, onder vrijwel de gehele woning, is in drie grote ruimtes onverdeeld. Het gedeelte dat niet onderkeldert is heeft een kruipruimte.

Eerste verdieping
De overloop heeft een vide en geeft toegang tot drie royale slaapkamers de badkamer en de gang naar de twee overige slaapkamers.
Slaapkamer 1 (ca. 16 m²): Deze kamer heeft een raam in de zijgevel en een vaste boekenkast.
Slaapkamer 2 (ca. 25 m²): Kamer met toegang tot de loggia. Deze kamer heeft
bovendien een inloopkast.
Slaapkamer 3 (ca. 20 m²): Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een dakkapel en een bergkast.
Slaapkamer 4 (ca. 16 m²): Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft ook een dakkapel.
Slaapkamer 5 (ca. 20 m²): Deze kamer is een niveau lager gelegen boven de praktijkruimte. Aansluitend is een bergruimte en de aparte CV-ruimte gelegen.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een internetaansluiting.
De royale badkamer is ruim 12 m² groot en heeft een dakkapel aan de achterzijde.
Bij binnenkomst is direct de inbouwbergkast gesitueerd. Verder is er een douche met thermostaatkraan, een ligbad, toilet en een dubbele wastafel op zuil.

Tuin
De in 2006 aangelegde tuin is opgedeeld in drie onderdelen. Zo is er een afgeschermd gedeelte voor de moes- en speeltuin, de siertuin en een bestraat en afgesloten gedeelte naast de woning. Dit laatste gedeelte is via een dubbele poort met inrit vanuit de voorzijde bereikbaar. Verder is er nog een poort die toegang geeft naar de dubbele carport die aan de zijkant gelegen is. Deze volledig omheinde achtertuin is op het zuidoosten gelegen en biedt u een optimale privacy. Verder is nagenoeg de gehele achterzijde van de woning voorzien van een overdekterras bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer en loopdeur van de bijkeuken.

Bijzonderheden
• Dit multifunctionele landhuis biedt opvallend veel ruimte en mogelijkheden;
• Goede combinatie van wonen en werken;
• Slaapkamer op de begane grond mogelijk;
• 100% gegarandeerde privacy;
• Ligging in rustige omgeving (alleen bestemmingsverkeer) en toch dichtbij vele voorzieningen.
• Deels dubbel glas en rolluiken op de eerste verdieping;
• Nefit Combiketel uit 1997;
• De kelder is niet 100% waterdicht;
• Absoluut de moeite van het bezichtigen waard.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.
Lees meer Verberg