Winkel met woonhuis in het centrum van Roggel.

Verkocht ROGGEL Raadhuisstraat 8
In het centrum van het dorp Roggel staat deze markante woon-werk object bestaande uit een woonhuis, multifunctionele winkelruimte. Dit pand is in 1961 gebouwd en nadien diverse keren verbouwd en gerenoveerd. Het betreft een object welke uitermate geschikt is om wonen en werken te combineren voor zowel de kleine ondernemer, de hobbyist of mensen met kantoor aan huis. Naast de vele woonruimten, winkel en aanbouw met bergruimten en garage, geniet u hier ook volop van een royale tuin welke gelegen is aan de achterzijde van de woning.

INDELING:

SOUTERRAIN: royale kelderverdieping bereikbaar via het portaal tussen de winkel en woonkeuken. Deze kelder verdieping is opgedeeld in een grote ruimte van ca. 36 m2 en een kleinere provisiekelder. Tevens in het souterrain de cv-ketel opgesteld (Vaillant VHR35C uit 2003).

BEGANE GROND WINKEL/DETAILHANDEL: via de centrale entree is de winkel begaanbaar. De winkelruimte heeft over de gehele frontbreedte van 9 meter een groot glasoppervlakte. De vloeroppervlakte betreft ca. 65 m2 en heeft ... diverse vitrines en een toonbank. Verder is deze ruimte voorzien van een tegelvloer en vloerbedekking, systeemplafonds met voldoende lichtarmaturen.

BEGANE GROND WOONGEDEELTE: Het portaal/trappenhuis vormt de verbinding tussen de winkel en het woongedeelte. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking en een fraaie trap naar de verdieping. Tevens is hier de toegang tot de kelder.
Als eerste komt u in de grote leefkeuken waar u de fraaie natuurstenen plavuizenvloer op zullen vallen. Verder heeft deze ruimte veel lichtinval door onder meer een grote schuifpui. De L-vormige eiken keukenblok met boven en onderkasten en betegelde achterwand. Verder is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: een afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en oven. Ook is er aan de andere zijde van de keuken nog een extra werkblad en bar-opstelling geplaatst. Daarnaast biedt de keuken nog voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. De keuken is centraal opgesteld en geld als het hart van de woning.
Kantoorruimte: voor de eetkamer/keuken gelegen, is voorzien van vloerbedekking en heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.
Via een monika-schuifdeur loopt u de aangebouwde woonkamer binnen. Deze ruimte van ca. 36 m2. Ook deze ruimte heeft veel lichtinval door de grote raampartij aan de zijkant van de woning en is uitgevoerd met een lichte vloerbedekking, een schrootjes plafond en mooie gemetselde open haard.

ACHTERBOUW: Achter de woonkeuken in de aanbouw vindt u het portaal met toilet. Via het portaal is o.a. de tuinkamer en de achterom bereikbaar. Deze tuinkamer heeft een authentieke houten vloer, dubbele openslaande tuindeuren een uitsparing voor de wasmachine opstelling (achter gordijnen). Tevens is hier de toegang naar de garage en zolder en aan de andere zijde de toegang tot de werkplaats.
De garage, welke aan de linkerzijde van de aanbouw is gelegen heeft de volledige hoogte tot in de nok en is verder uitgevoerd met een handmatige sectionaalpoort en een schuifpoort naar de tuin en achterplaats.
De werkplaats/Atelierruimte/garage met een afmeting van ca. 45 m2 is eveneens met een sectinaalpoort aan de rechterzijde van de woning toegankelijk.
Met uitzondering van de garageoppervlakte is de zolder over de gehele aanbouw gelegen en heeft o.a. een houtenvloer en doet dienst als opslag en bergruimte.

1e VERDIEPING WONING: Fraaie houten trapopgang met traploper, roedes en plateau naar 1e verdieping. Via de ruime overloop met doorlopende vloerbedekking en een muurkast zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met een muurkast, bereikbaar. Afmetingen slaapkamers: ( ca. 8-, 10-, 14- en 19 m2). Volledig betegelde badkamer met 2e toilet, ligbad en wastafel met spiegel, verlichting en onderkast.

2e VERDIEPING WONING: Via een vaste trap met bordes is de op de tweede verdieping gelegen zolder bereikbaar. Deze zolder is uitgevoerd met een betonnen vloer en dienst als bergzolder. Voorportaaltje met bergkast.

BUITENGEDEELTE: De mooie grote achtertuin is volledig omheind en biedt veel privacy. De tuin is aangelegd met een groot gazon, plantenborders en grote apenboom. Houten berging. afmeting ca. 32 m2.


BIJZONDERHEDEN:
* Bestemming: detailhandel met functieaanduiding wonen. (bestemmingsplan Kern Roggel).
* Overdrachtsbelasting: woonhuis 2% en bedrijfsgedeelte: 6%.
* Ruim perceel in de kern van Roggel.
* Aanbouw woonkamer: 1966.
* Algehele renovatie: 1978.
* Riolering en oprit: 1980.
* Met uitzondering van het winkelgedeelte zijn alle ramen vervangen door hardhouten kozijnen met HR++ glas (2004, 2005 en 2007).
* Totale inhoud: ca. 1263 m3.
* Totale vloeroppervlakte: ca. 308 m2.
* Winkeloppervlakte: ca. 65 m2.
* Woonoppervlakte: ca.148 m2
Lees meer Verberg