LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING MET VRIJE ACHTEROM, GEREALISEERD RONDOM EEN FRAAI HOFJE GELEGEN AAN DE RAND VAN ROGGEL, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

Verkocht Roggel Coppelweide 8
IN DEZE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING KUNT U IN IEDERE LEVENSFASE GENIETEN!
Dit betekent dat ook naarmate u ouder wordt dit huis op een praktische manier kunt blijven bewonen. De woning kenmerkt zich door veel ruimte en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Een ruime tweede verdieping, welke naar eigen wens kan worden ingericht als 2e of derde slaapkamer/hobbykamer of zolder.
Kortom dit object combineert de voordelen van een seniorenwoning met de ruimte van een half vrijstaande woning.
Tel daarbij ook nog eens een zeer ruime garage, vrije achterom en een prachtige ligging bij op, dan is hier echt sprake van een zeer fraaie levensloopbestendige woning.

Indeling:

BEGANE GROND:
In de hal/entree met strakke antracietkleurige tegelvloer is een trapopgang naar de verdieping, toegang tot de living, meterkast, garderobe en een toiletruimte aanwezig. Het toilet heeft de zelfde vloertegel als de hal welke doorloopt over het reservoir van het vrijhangend closet. De wandtegel tot halverwege de wanden, fonteintje en het ... wandkastje maken deze ruimte af.

De ruime woonkamer van maar liefst ca. 45 m2, heeft een zeer fraaie massief Eikenhouten parketvloer en aan de achterzijde heeft u via openslaande tuindeuren toegang naar de achtertuin. Tevens is er een praktische, diepe berg-/trapkast.

In de half open keuken komt de antracieten tegelvloer weer terug. Het L-vormige keukenblok is verscholen opgesteld en uitgevoerd met deels hoogglans kastpanelen, een HPL-kunststof werkblad en voldoende inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi magnetron, steamer, een ingenieus pannenplateau en een inductie kookplaat. Deze laatste is in december 2019 geplaatst.

Via een portaal is er toegang tot de overige ruimtes, zoals de bijkeuken en garage. In de bijkeuken is de cv-ketel opgesteld is zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. De inpandig bereikbare garage (5,60 x 3,10 m) beschikt over een geïsoleerde en elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en een dubbele wastafel met ondermeubel en spiegel. Teven is in deze badkamer een solartube geïnstalleerd voor extra daglicht.

De ruime slaapkamer is maar liefst 5,13 x 3,30 meter en is uitgevoerd met een dubbele wandkast (inloopkast) voor hem en voor haar, welke toegankelijk zijn via praktische schuifdeuren. Tevens is via de slaapkamer een deur rechtstreeks naar de badkamer.



VERDIEPING:
De verdieping, via de hal bereikbaar, is nog geheel naar eigen keuze in te richten. Hier kan bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer worden gecreëerd. Aan de voorzijde zijn 3 ramen in een groot dakkapel aanwezig en de achterzijde beschikt over een dakvenster. Tevens is er op de verdieping een energiezuinig WTW-ventilatie systeem en een wastafel aanwezig.

BUITENGEDEELTE:
Via het portaal als mede via openslaande tuindeuren bereikbare ruime terrasoverkapping (2012). Het terras is uitgevoegd met een terrastegel. De tuin is op het Zuiden gelegen en is fraai aangelegd met grindborders en perkjes. Tevens is er een tweede terras. Deze is samen met het houtenhuis in in 2011 gerealiseerd. De de woning heeft een eigen afsluitbare achterom welke via een gezamenlijk (met de linkerburen) achterpad te bereiken is.

LOCATIE:
Reppelveld en Roggel: Deze woningen zijn aan een hofje gelegen met voldoende parkeerplaatsen voor de deur.
In de verschillende hofjes in Reppelveld worden grasvelden gecreëerd en er is voldoende groen aanwezig zodat deze pleintjes uitnodigen tot gezellige ontmoetingen tussen de bewoners van de nieuwe wijk.

Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen.
En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

BIJZONDERHEDEN:
* Levensloopbestendig met badkamer en slaapkamer op de begane grond;
* 2e verdieping vrij in deelbaar (mogelijkheid 1 of 2 slaapkamers te realiseren);
* Terrasoverkapping: 2012;
* Massief Eiken woonkamer vloer: 2010;
* Inpandig bereikbare garage met elektrische sectionaal poort;
* slaapkamer met inbouwkast en ensuite toegang tot de badakmer;
* Achterom bereikbaar;
* Tweede terras met tuinhuis.
Lees meer Verberg