Vrijstaande woning met garage en ruime kelder.

Verkocht ROGGEL Coupmansstraat 46
Levensbestendige degelijk gebouwde vrijstaande semi-bungalow met garage en ruime kelder. Deze woning kenmerkt zich door een slaapkamer en badkamer op de begane grond, heeft een fijne tuin en is gelegen nabij centrum en de voorzieningen van Roggel.

INDELING:

SOUTERRAIN:
Via een hardhouten trap in de bijkeuken, met hier de vloerverwarmings-unit, heeft u toegang tot een ruime en praktische provisie-/hobbykelder. Afmeting: ca. 5,2 x 2,8 meter.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde via een portiek met hier de hal/entree. De centrale hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (zoals nagenoeg de gehele begane grondvloer) en biedt toegang tot de volgende woonvertrekken: woonkamer, keuken, badkamer en de slaapkamer.

De doorzon-woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning en de schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer. Verder heeft de woonkamer een doorlopende tegelvloer, een wand met schoonmetselwerk en een wand met stucwerk wandafwerking. Alle plafonds ... zijn uitgevoerd in spuitwerk.

In de gesloten keuken staat een eiken L-vormige keukenblok opstelling met boven en onderkasten en betegelde achterwand. Deze keuken is voorzien van de volgende apparatuur, te weten: een gaskookplaat, elektrische oven en een inbouw koelkast.
Deze lichte keuken, door de ramen aan de achterzijde van de woning, biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel welke plek biedt voor 4 personen.

Via de hal is de hoofdslaapkamer toegankelijk. Deze ruime slaapkamer, afmeting ca. 15 m2, is afgewerkt met behang en is voorzien van vloerbedekking.
Als laatste op deze begane grondvloer is er nog een volledig betegelde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

De achterbouw, bereikbaar via de keuken, is in gebruik als bijkeuken en biedt toegang tot de kelder en de achtertuin. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer, half betegelde achterwanden met hier de witgoedaansluitingen en een wastafel.

1e VERDIEPING:
Een mooie harthouten trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping. De lichte overloop, dankzij een dakkapel aan de voorzijde van de woning, biedt toegang tot de toiletruimte, 3 slaapkamers en een bergkamer. De slaapkamers zijn groot ca. 16-, 16- en 23 m2. De slaapkamer aan de linker zijde is eventueel naar wens op te delen in twee kamers, gezien de kamerlengte van maar liefst 7 meter! U heeft aan beide zijden van de kamer nog eens de beschikking over extra bergruimte in de knieschotten. De bergkamer heeft een mangat naar een kleine niet bevloerde vliering.BUITENGEDEELTE:
Via de terrasoverkapping is de garage droog bereikbaar welke is uitgevoerd met een betonvloer, dubbele houten garagepoort, loopdeur naar de tuin, verlichting, wasbak en een via een vlizotrap bereikbare praktische vliering.

Volledig omheinde tuin met terras, gazon, plantenborders, houten tuinhuis en afsluitbare achterom.

BIJZONDERHEDEN:
* degelijk gebouwde vrijstaande woning;
* slaapkamer en badkamer op de begane grond;
* 3 ruime slaapkamers op de verdieping;
* geheel geïsoleerd en v.v. hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
* nabij de kern van het dorp gelegen;
* ruime kelder van ca. 14,5 m2;
* tegelvloer met vloerverwarming;
* aangebouwde garage met vliering;
* fijne en ruim voldoende tuin rondom.
Lees meer Verberg