Vrijstaande levensloop bestendige semi bungalow, met o.a. 5 slaapkamers, gelegen op een groot perceel van bijna 9000 m2.

Verkocht Leveroy Deckersstraat 9
Aan de doorgaande weg Deckersstraat/Houtsbergen (naar Nederweert/Eind/Weert) in het buitengebied van Leveroy ligt deze semibungalow met vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer van maar liefst 57 m2. Elke woonruimte in huis is voorzien van heteluchtverwarming en rolluiken. Wandeltocht door het natuurgebied Sarsven en de Banen, Natuurparel Philomenahoeve en de Schoorkuilen bevindt zich eveneens nabij. Het bouwjaar is 1968, de inhoud bedraagt ca. 836 m3 en de perceelsoppervlakte is maar liefst 8830 m2.


Indeling:
SOUTERRAIN: De aanbouw aan de achterzijde van de woning is onderkelderd en ingericht met een portaal (voorzien van een werkhoek), een hobbyruimte van maar liefst 26 m2, provisiekelder (ca. 8 m2) en een cv-.ruimte van ca. 9 m2 waar de cv-ketel, een Nefit Excellent met aparte boiler, staat op gesteld.

BEGANE GROND:
Ontvangsthal met tegelvloer (ca. 7 m2). Locatie van de meterkast en garderobe en meterkast. De entree geeft zowel toegang tot de woonkamer als de slaapvleugel;

Woonkamer
De woonkamer (ca. ... 57 m2) met doorlopende tegelvloer heeft enkele grote panoramaramen aan de voorzijde en aan de zijkant waardoor er veel lichtinval binnentreed. Tevens heeft de woonkamer een sfeervolle schouw met houtkachel en een houten plafond;

Keuken
De ruime gesloten keuken (ca. 17 m2) heeft een inrichting in L-opstelling met boven- en onderkasten met eiken fronten. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits keramisch kookplaat met wasemkap, koelkast, vaatwasser en heteluchtoven.

Bijkeuken
De bijkeuken is half betegeld en voorzien van witgoedaansluitingen. Tevens is hier de toegang tot de bergzolder d.m.v. een vlizotrap;

Portaal
Het portaal geeft toegang tot het souterrain, toilet, slaapvleugel en de tuin.

Slaapvleugel met 2 badkamers en 5 slaapkamers (ca. 9-, 9.5, 10-, 10.5 en 16,5 m2).
De oorspronkelijke badkamer is deels betegeld en uitgevoerd met een ligbad v.v. douchefunctie, wastafel en toilet. De in 2001 gerealiseerde nieuwe badkamer luxe van uitvoering en uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, toilet, wastafelmeubel en design radiator. De tegelvloer is uitgevoerd met elektrische vloerverwarming.
De slaapkamers zijn alle uitgevoerd met vloerbedekking en hardhouten ramen met dubbele beglazing en rolluiken.VERDIEPING: zolder toegankelijk via een vlizotrap in de bijkeuken.

BUITENGEDEELTE: aangelegde tuin met o.a. terras, achterom, oprit met sierpoort, tuin rondom, borders.

BIJZONDERHEDEN:
* Groot perceeloppervlakte
* Bestemmingsplan: agrarisch met functie wonen.
* Gelegen in het buitengebied
* 5 slaapkamers
* 2 badkamers waarvan 1 gerenoveerde moderne voorzien van alle
* Ruim souterrain met hobbyruimte.
Lees meer Verberg