vrijstaande semi bungalow gelegen in parkachtig gebied.

Verkocht Heythuysen Park 29
Wonen nabij het centrum van Heythuysen in deze prachtige parkachtige omgeving heeft alles wat u zich maar kunt wensen. De woning is gelegen op een ruim perceel van 792 m2 met een privacy biedende tuin welke op het zuiden is gelegen. Van binnen treft u een warme sfeer, speelse indeling en veel lichtinval. Niveauverschillen, trappenpartij, grote vide, leuke doorkijkjes, kwalitatief uitstekend materiaal gebruik, gerenoveerde living en keukenvloer met vloerverwarming en veel tuincontact. De woning is voorzien van aluminium kozijnen en HR++ glas. Het dak en de gevels zijn na geïsoleerd. Op de eerste verdieping treft u 4 slaapkamers en een ruime badkamer aan. Kortom: U woont hier echt schitterend!

INDELING

SOUTERRAIN: Ongeveer de helft van de woning is onderkelderd. De ruimten zijn bereikbaar via een stabiele trap vanuit de entreehal. De kelder is opgedeeld in centraal portaal en 4 separate ruimten met een totaal oppervlak van maar liefst 88 m². De kelder is verwarmd en heeft voldoende sta hoogte (2.20).

BEGANE GROND: Royale ... ontvangsthal met vide, garderobe, nieuwe toiletruimte voorzien van zwevend closet en fontein, meterkast. De vloer in de ontvangsthal bestaat uit een “vintage” 20 x 20 geglazuurde terracotta tegel. In deze hal is de typische jaren 70 MBI steen in het zicht gebleven. De centrale hal heeft toegang tot alle verdiepingen en de inpandige garage. Na de entree komt u als eerste in de open keuken binnen. Deze keuken (ca. 17 m2 groot) en heeft een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Het L-vormige keukenblok is uitgevoerd in essentint en voorzien van keramische kookplaat met oven, afzuigkap en koelkast. De iets lager gelegen sfeervolle living is ca. 45 m2 groot en heeft een mooie donkere tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafond, een strak gestucte zuil/wand waartegen de tv is geïnstalleerd en veel lichtinval mede door de openslaande tuindeuren naar het terras.
Vanuit de keuken is een doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is praktisch ingedeeld en voorzien van bergkasten en aansluitpunten voor witgoed. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en de garage. De garage is geheel betegeld, verwarmd en voorzien van een praktische zolderberging. De garage is tevens via de entreehal bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING: Middels een imposante trappartij vanuit de hal met vide bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd, een bergruimte met opstelling cv-ketel en een ruime badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van ligbad, bidet, wastafelmeubel en douchecabine. Om de hoek is een separaat nieuw toilet aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde zijn allen voorzien van een ruime dakkapel. Het dak en de dakkapellen zijn geïsoleerd. De slaapkamers zijn in 2017 voorzien van nieuwe laminaatvloeren en 2 slaapkamers hebben nieuw gestucte wandafwerking. In 2016 zijn tevens ook rondom de goten vernieuwd.

BUITENGEDEELTE: Heerlijke privacyrijke tuin gelegen op het zuiden. De tuin is circa 30 meter diep en circa 24 meter breed. De ruime garage is voorzien van een verdieping voor extra bergruimte.
BIJZONDERHEDEN:
- Nieuwe keukenvloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafond;
- In 2018 gerenoveerde living met nieuwe vloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafond;
- Cai en glasvezel;
- Nefit Topline, bouwjaar 2011.
- 11x PV-zonnecellen (huurcontract ter overname);
- Vernieuwde goten rondom;
- De woning is voorzien van dakisolatie, spouwisolatie en alle kozijnen zijn voorzien van HR ++ beglazing.
- De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen.
- De tuin is privacyrijk en mooi aangelegd en gelegen op het zuiden.
- De woning beschikt over een ruime oprit en een inpandige garage. Daarnaast is voldoende
parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare weg.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.
Lees meer Verberg