Tussengelegen levensloopbestendige woning met berging en achterom.

Verkocht Heythuysen L'Unionlaan 10
BENT U OPZOEK OPZOEK NAAR EEN CENTRAAL GELEGEN WONING VOOR DE OUDE DAG MET ALLE WOONFUNCTIES OP 1 NIVEAU?
Deze woning is een perfect uitgangspunt voor senioren die graag beschikken over een kleine buitenruimte en een slaap- en badkamer op de begane grond. Tevens heeft deze woning nog twee ruime logeerkamers/hobbykamers op de verdieping en beschikt over een vrije achterom en een aangebouwde tuinberging.

Indeling:

BEGANE GROND:
De overdekte entree geeft toegang tot de hal met lichte vloerbedekking, meterkast en toiletruimte. Het half betegeld toilet is voorzien van een aangepast toilet met wand/steun beugel en een fonteintje. De meterkast voldoet aan hedendaagse eisen en de glasvezel-aansluiting is aanwezig. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en via de trapopgang is er toegang tot de verdieping.
De lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd met een vloerbedekking, behangen wandafwerking en heeft een praktische trapkast. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 27 m2. De woonkamer en de keuken ... zijn van elkaar afgescheiden door middel van een halfhoge separatiewand.
De halfopen keuken, in L-vormige wandopstelling, heeft enkele boven- en onderkasten, een betegelde achterwand en dubbelde rvs wasbak doch heeft verder geen inbouwapparatuur. Op de vloer van de keuken ligt een vinyl vloer.

Aangrenzend aan de keuken zijn de slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De ruime slaapkamer met een afmeting van 3.1 x 3.9 meter, is voorzien van vloerbedekking en een behangen wandafwerking. Vanuit de slaapkamer is direct de aangepaste ruime badkamer bereikbaar welke voorzien is van een inloopdouche met wand beugel, vaste wastafel met spiegel en een aangepast toilet en verwarming. De wanden en de vloer zijn grotendeels betegeld. In de badkamer zijn tevens de witgoedaansluitingen aanwezig met hierboven 2 hangkasten voor het opbergen van bijvoorbeeld wasmiddel, handdoeken etc.

BUITENGEDEELTE:
Vanuit de keuken zijn de tuin en de buitenberging bereikbaar. Deze kleine tuin, welke met houten schuttingen is omheind, is middels een vrije achteringang bereikbaar en is ideaal op het Westen gesitueerd.

VERDIEPING:
Via de trapopgang in de hal komt u op de overloop. De ruime overloop met opstelling van de cv-ketel (Nefit HR combi) en een praktische wastafel, geeft toegang tot 2 logeerkamers/hobbykamers met vloerbedekking, waarvan een met dakkapel en de andere met een Velux dakvenster en wastafel.
BIJZONDERHEDEN:
- Kenmerkend voor deze woning is de bijzonder rustige ligging omdat hoofdzakelijk bestemmingsverkeer uw straat zal inrijden.
- Volledig geïsoleerd;
- Kleine onderhoudsvriendelijke tuin;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- 2 slaapkamer op de verdieping;
- Achterom via een burenpad.

LIGGING: op loopafstand van zorgcentrum Beek en Bos. alle overige dagelijkse voorzieningen eveneens op loopafstand.
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod en u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.
Lees meer Verberg