Luxe vrijstaand levensloopbestendig woonhuis met carport

Verkocht HEIBLOEM Delshorst 3
Aan de doodlopende nieuwbouwstraat Delshorst in Heibloem is deze fraaie vrijstaande levensloopbestendige semi-bungalow gelegen op een privacy biedend perceel van 432 m2. Deze woning is in 2001 gebouwd en voorzien van al het wooncomfort en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

INDELING:

Begane grond:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de ruime hal/entree met tegelvloer met vloerverwarming. Hier bevinden zich de meterkast, garderobenis, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Het toilet is geheel betegeld met een licht wandtegel en is verder voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De woonkamer met eiken houten vloer, stuc afwerking wanden en plafond kenmerkt zich door veel lichtinval. Aan de achterzijde heeft de woonkamer namelijk een grote schuifpui en aan de zijkant van de kamer een erker. Hierdoor heeft u vanuit de woonkamer optimaal tuincontact.

De luxe keuken met hoekopstelling met boven- en onderkastjes en granieten aanrechtblad, staat op half open verbinding met de ... woonkamer. De fraaie eikenhouten vloer loopt vanuit de woonkamer namelijk door naar de keuken. De keuken is uitgevoerd met een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en een vaatwasser en er is voldoende plek voor een eettafel met 3 stoelen.

Via de keuken heeft u een toegang tot de berging met hier een extra keukenblokje met warm en koud water, witgoedaansluitingen (op hoogte) en cv-ketel opstelling. Deze berging doet uitstekend dienst als bijkeuken en is tevens uitgevoerd met een tegelvloer en vloerverwarming. De vloerverwarmings-unit vindt u naast de cv-ketel. De openslaande aluminium deuren geven verder toegang tot de carport. Deze zijn ideaal voor doorgang met fietsen.

Vanuit de keuken komt u in het portaal welke toegang geeft tot de hoofdslaapkamer, badkamer en overdekt terras.
De luxe en volledig betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad, douchecabine, 2e toilet, urinoir, badkamer meubel en design radiator.
De ruime hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 16m2 en is voorzien van twee lage ramen welke u fraai uitzicht bieden op de achtertuin. De slaapkamer heeft een laminaatvloer, tv-aansluiting en de wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk.

1e Verdieping:
Via fraaie eikenhouten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping waar u uitkomt op een ruime overloop. Hier is een zithoek opgesteld. Verder heeft deze verdieping 2 slaapkamers en een gastendouche/badkamer. Oppervlakte slaapkamers (ca, 12 en 15 m2), waar van 1 slaapkamer en kastenwand (ca. 5 m2). De gastendouche is compleet uitgevoerd met een wandcloset, douchecabine en een vaste wastafel.





2e Verdieping:
Via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Buitengedeelte:
Met recht sfeervolle terrasoverkapping met tegelvloer. Hier heeft u optimaal tuincontract en zicht over het gazon met achter en naast gelegen perkjes en plantenborders. Tevens is er een praktische houten tuinhuis en een afsluitbare achterom door middel van een fraaie poort.

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge goed afgewerkte woning met veel wooncomfort;
* Levensloopbestendig: slaap- en badkamer op de begane grond;
* Hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen en buitendeuren en er is vloerverwarming toegepast;
* Gelegen aan een verkeersluwe straat;
* Op 1e verdieping: 2 slaapkamers met gasten douche/badkamer.
Lees meer Verberg