Dubbel chalet gelegen op vakantiepark Heelderpeel.

Verkocht Heel De Peel 13 J100
Dit fijne 4-persoons dubbele chalet is gelegen op het mooie en rustieke Oostappen Vakantiepark Heelderpeel, in het hart van het Midden-Limburgse Maasplassengebied. Het betreft een kavel op eigen grond met een privacy volle omheinde tuin rondom.

Het chalet is goed geïsoleerd en voorzien van rolluiken, dubbelglas en een eigen cv-ketel. Het chalet wordt leeg overgedragen, je kunt de woning dus helemaal naar eigen smaak inrichten. Dit klink toch als een heerlijke plek als tweede thuis?

Het park heeft een eigen natuurbad, openluchtzwembad, restaurant, speeltuin, sportveld en midgetgolfbaan. Wanneer je hier verblijft kun je prachtig wandelen en fietsen door Nationaal Park de Groote Peel en Nationaal Park De Meinweg. Een bezoek aan de gezellige omliggende dorpen en steden, zoals de historische stadjes Thorn en Stevensweert of de winkelstad Roermond is ook zeker de moeite waard.


INDELING:
Wanneer je dit chalet binnenstapt, kom je terecht in een gang met meterkast welke toegang geeft tot elke ruimte van deze woning. Aan de ... voorzijde van het chalet treft u de lichte en ruime woonkamer alsmede de open keuken. De keuken is o.a. voorzien van een gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Deze grote L-vorige ruimte heeft tevens 2 erkers en openslaande deuren welke toegang geven tot de zij-tuin. Dit dubbele chalet heeft verder twee slaapkamers welke ieder de ruimte bieden voor 2 bedden. De badkamer heeft een ligbad, toilet en wastafel. Tevens heeft deze woning een eigen berging annex wasruimte en is dus voorzien van witgoedaansluitingen.

TUIN + EIGEN PARKEERPLAATS:
De tuin is op het Zuidwesten gelegen en heeft dus de gehele dag zon. De tuin is geheel onderhoudsvrij door siergrind en terreinverharding. Tevens is er een vrijstaande houten tuinhuis voor extra opslagruimte. Aan de linkerzijde van het chalet kan je de auto parkeren op je eigen parkeerplaats. Doordat de tuin volledig omsloten is geniet u hier van optimale privacy! Daarnaast is het geheel natuurlijk eenvoudig in te richten met bijvoorbeeld meerdere zithoekjes en fleurige bloempotten.

RENDEMENT EN EIGEN GEBRUIK:
Op Oostappen Vakantiepark Heelderpeel is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Het is eveneens mogelijk om deze woning voor volledig eigen gebruik aan te kopen.


HET PARK:
Het Oostappen vakantiepark “De Heelderpeel” is gelegen in een bosrijke omgeving. Op het vakantiepark zijn allerlei faciliteiten aanwezig. Tijdens warme dagen kan het hele gezin zich vermaken in het omheinde buitenzwembad of in het grote natuurbad met een lang zandstrand. De jongere kinderen zullen zeer te spreken zijn over de aanwezige speeltuin, het sportveld en midgetgolfbaan. In de brasserie kunt u terecht voor een hapje en een drankje.
Op het vakantiepark bevindt zich uiteraard ook een receptie, waar u onder meer terecht kunt voor het huren van fietsen en voor informatie over het park en de interessante omgeving.
Heerlijk wandelen en fietsen is mogelijk in het Nationaal Park de Groote Peel en Nationaal Park De Meinweg. Een bezoek aan de gezellige omliggende dorpen alsook de historische stadjes Thorn en Stevensweert zijn zeker ook de moeite waard.
Door de goede centrale ligging bent u tevens binnen een 10-tal autominuten in winkelstad Roermond of op de A2/A73 richting België, Duitsland, Maastricht of Eindhoven.

OVERIGE INFO:
• Jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Chaleteigenaar van € 1515,00, waarvan 500,- voorschot energie.
• Beheervergoeding Heelderpeel bedraagt € 85,00 per maand in 2022
o Verbruik water € , per maand in 2021
o Verbruik elektra € , per maand in 2021
Lees meer Verberg