Op de 2e en 3e verdieping gelegen maisonnette in kern van Roggel met eigen berging.

Verkocht Roggel Burgemeester Gubbelsstraat 30
Op de 2e en 3e verdieping van het appartementencomplex VvE Dorpstraat is deze maisonnette met eigen berging gelegen. Geheel in kern van Roggel op loopafstand van alle voorzieningen. Beneden in het complex zijn onder andere een supermarkt en een bakker gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw aanwezig. Roggel staat bekend om zijn levendige verenigingsleven, mooie natuur (het Leudal) en recreatiepark (De Leistert).Indeling:

BEGANE GROND:
Het appartementencomplex heeft een centrale entree met hier het bellentableau, de brievenbussen, de intercom installatie, trappenhuis en liftinstallatie. Berging op de begane grond. Via een galerij op de 2e verdieping loopt u naar nummer 30, 1e woning na het centrale trappenhuis!

2e VERDIEPING:
Ruime hal/entree met hier de meterkast (is buiten op de galerij naast de voordeur), nieuwe spreek-/luisterverbinding, praktische trapkast, half betegeld toilet met fonteintje, trapopgang met toegang tot de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer en slaapkamer.
Ruime lichte ... woonkamer met laminaatvloer die doorloopt over de gehele verdieping. Wanden geheel voorzien van een mooie spachtelputz wandafwerking.

Een open keuken met eenvoudige originele "Bruijnzeel" keukenblok opstelling v.v. 3 boven- en 3 onderkasten en betegelde achterwand. Hier staan tevens een los gasfornuis en een koel/vriescombinatie.
Hier heeft u ook via een deur toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon met uitzicht over de dorpskern van Roggel.

3e VERDIEPING:
Trapopgang naar de 1e verdieping. Zeer ruime hoofdslaapkamer voorzien van een laminaatvloer, behang wand afwerking en voldoende licht door het hardhouten raam.
Half betegelde badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluitingen en aparte CV ruimte (VR cv-ketel).

BERGING:
Op de begane grond bevind zich nog een praktische bergstalling voor o.a. de stalling van uw fietsen.BIJZONDERHEDEN:
- In dorpskern van Roggel op loopafstand van alle voorzieningen;
- Balkon op het Westen gelegen;
- Grotendeels voorzien van dubbelglas;
- Ruime woonkamer en open keuken;
- 2 slaapkamers (een op de 2e verdieping en een op de 3e verdieping);
- Aparte berging op de begane grond;
- Nieuwe cv-ketel (2015);
- De VvE is een gezonde vereniging met voldoende reserves;
- servicekosten € 160,- (incl. o.a. water, opstal verzekering, schoonmaak alg. ruimten en reserveringen).
Lees meer Verberg