Ruime instapklare maisonette, ideaal voor starters. STARTERSLENING MOGELIJK

Verkocht HEYTHUYSEN Daniëlshof 21
Deze ruim opgezette maisonnette (1e en 2e verdieping) is instapklaar en is gelegen in een woonwijk vlak bij het centrum van Heythuysen. Deze maisonnette is in 2005 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Dit appartement is netjes afgewerkt en ideaal voor starters. STARTERSLENING MOGELIJK !

INDELING:

SOUTERRAIN: In de kelder van het complex heeft u een eigen berging, deze is ideaal voor het stallen van fietsen of voor net dat beetje extra bergruimte. Hier treft u een, over te nemen, keukenblok.

1e VERDIEPING: Via een gezamenlijke ingang op de begane grond, waar u o.a. de postbussen treft, komt u middels een trapportaal in de hal op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de tweede verdieping en de woonkamer. De woonkamer (ca. 25 m2) is licht en ruim van opzet. De vloer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich een royaal balkon op het zuiden. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar heerlijk buiten zitten.
De halfopen keuken (ca. 9 m2) is ... aan de achterzijde van de woning gelegen en uitgevoerd met een moderne inbouwkeuken welke is voorzien van een RVS-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, koelkast, oven en diepvries. Veel lichtinval door groot draai/kiep raam.
Middels een tussenportaal heeft u toegang tot de eerste slaapkamer en de toiletruimte. Het moderne geheel betegelde toiletruimte is v.v. een wandcloset en fonteintje. De slaap-/werkkamer met Velux dakvenster heeft een afmeting van ca. 8,5 m2.
Hal met meterkast en mooie trap met "two-tone" traptreden naar de tweede verdieping.

2e VERDIEPING: Op de verdieping bevindt zich de tweede (ouder) slaapkamer. Deze is ruim van opzet en zeer licht door het "Velux" dakraam en lichte vloerbedekking. Tevens heeft u de beschikking tot een mooie op maat ingebouwde garderobekast. Afmeting: ca. 18 m2.
De naastgelegen moderne geheel betegelde badkamer is in 2005 vernieuwd en ingericht met een design radiator, ronde douche cabine, groot badkamermeubel met voldoende opbergmogelijkheden en dubbele wastafel.
Op de praktische bergzolder staat de cv-ketel opgesteld en bevinden zich de witgoedaansluitingen. Tevens heeft u hier
de beschikking over veel bergruimte.

BUITENGEDEELTE:
Parkeergelegenheid is er meer dan genoeg om het complex heen. Achter het complex is nog een leuke speeltuin gelegen.

BIJZONDERHEDEN:
* instapklaar!
* nabij het centrum van Heythuysen
* renovatie 2005: o.a. keuken, sanitair, vloerafwerking, wandafwerking
* balkon op het zuiden gelegen
* servicekosten: € 80,32 per maand incl. waterverbruik.
* voldoende parkeerplaatsen
* Starterslening mogelijk!
Lees meer Verberg