Verrassend ruime, uitgebouwde vrijstaande jaren 30 woning met grote garage op een ruim perceel.

Verkocht Roggel Kerkveldweg 11
Karakteristieke jaren 30 villa met aanbouw en serre en grote in 2010 gebouwde garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1305 m2 in de kern van Roggel. Van de buitenkant een karakteristieke woning aan de binnenkant verrassend groot en modern met behoud van sfeervolle authentieke details. Rust en ruimte en tevens alle faciliteiten van het dorp binnen handbereik!


Indeling:

SOUTERRAIN: provisiekelder bereikbaar via de hal/entree.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant van de woning met hier de hal/entree met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.

De L-vormige sfeervolle living bestaat uit 2 delen: aan de achterzijde een aparte zitkamer/studie en aan de voorzijde een ruime woonkamer (zit- en eetkamer). De living is verder uitgevoerd met een lichte laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang even als de plafonds (met sierlijsten en ornamenten). Authentiek detail: de bovenlichten met fraai glas-en-loodglas.

In de aanbouw, direct achter de hal komt u in de moderne ... woonkeuken (2010) met grote raampartij voor veel lichtinval. Deze fraaie witte hoogglans keuken met zwart granieten aanrechtblad is uitgevoerd met een kookeiland met grote 5-pits fornuis met grote oven (Solitair), geïntegreerde Itho afzuigkap, praktische soft-close lades met RVS grepen. Aan de andere kant is het kookeiland voorzien van een bar met 4 krukken. Tegenover het kookeiland is een recht keukenblok gesitueerd met onderkasten/lades, wastafel en vaatwasser. Tevens is er nog een wandopstelling met kasten en combi magnetron. Tenslotte hier nog een losse Amerikaanse koel/vriescombinatie gesitueerd (ter overname).

Aangrenzend aan de keuken treft u een aparte eetkamer met voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Hier is het heerlijk (na) tafelen met uw gezin of gasten. Deze centrale ruimte heeft aan beide zijde een uitgang, links als achterom via de oprit en rechts een toegang naar de tuin. Tevens is hier nog een ruime inbouwkast en toegang tot het achterliggende portaal. De gehele aanbouw tot aan de serre is bevloerd met een praktische marmoleum vloerbedekking.

Dit portaal huisvest een 2e badkamer, apart toilet en poetskast en maakt tevens een verbinding naar de aan de achterzijde van de woning gelegen serre/tuinkamer. De tweede "open" badkamer is uitgevoerd met witgoedaansluitingen, inloopdouche en een wasbak.

De speels aangebouwde serre (2002) heeft veel lichtinval door de grote raampartijen, waardoor u ook optimaal tuincontact heeft. De serre is voorzien van een (gepolijst marmer) tegelvloer v.v. vloerverwarming en tevens strak gestucte wanden en plafond met spotjes Deze ruimte is bij het zitgedeelte uitgevoerd met een sfeervolle houtkachel. Verder is hier een inpandige toegang tot de aangebouwde garage en uiteraard toegang tot de tuin.







1e VERDIEPING:
Vanuit de hal/entree via authentieke en in wit hoogglans geschilderde trap toegang tot de 1e verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een ruime en lichte overloop, doorlopende laminaatvloer, dakkapel en trapopgang naar de 2e verdieping. Verder treft u hier 3 grote slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met gestucte wanden en plafond en inbouwkasten. De originele kozijnen zijn uitgevoerd met enkel glas en rolluiken.

De volledig betegelde lichte badkamer (2006) is uitgevoerd met een ruim hoekbad v.v. thermostaat kraan, een 2e toilet (wandopstelling), badkamermeubel met dubbele wastafel en een douchecabine eveneens v.v. een thermostaatkraan. Tevens is er hier een loopdeur naar het platte dak welke is uitgevoerd met isolatieglas en eveneens een rolluik (elektrisch bedienbaar).

2e VERDIEPING:
De tweede verdieping is eveneens via een houten vaste trapopgang bereikbaar. Hier komt u uit op een zolderberging met houten vloer, waar u ruimte heeft voor het creëren van bijvoorbeeld een 4e slaapkamer of te gebruiken als hobbyruimte. Tevens staat hier de cv-ketel opgesteld. De gehele kap is nageïsoleerd.

BUITENGEDEELTE:
Aangebouwde en vanuit de serre inpandig bereikbare grote garage (2000). Deze garage is onder andere voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur, elektra- (incl. krachtstroom) en grondwaterpomp, dubbele houten poort aan de achterzijde waardoor u gemakkelijk toegang tot de tuin heeft en een ruime bergzolder bereikbaar van een vaste trap.

De mooie grote tuin is aangelegd en voorzien van een bestraat terras met achterom, gazon, groot houten tuinhuis (1998), plantenborders en hoge (fruit) bomen. De achterzijde is geheel vrij gelegen zodat u kunt genieten van optimale privacy.



BIJZONDERHEDEN:
- Karakteristieke woning met afwisselde moderne, luxe binnenzijde met authentieke details (trap, glas-in-lood, ornamenten);
- Vrije ligging doch op steenworp afstand van de kern van het dorp;
- Grote vrijstaande garage met bergzolder;
- Diepe achtertuin gelegen op het zuiden, met groot houten tuinhuis en veel privacy (geen directe achterburen);
- Zeer luxe moderne leef/woonkeuken met kookeiland en extra eetkamer;
- 2 badkamers waarvan 1 op de begane grond en 1 op de 1e verdieping;
- 3 ruime slaapkamers;
- Vaste trap naar zolder met mogelijkheid tot het creëren van 4e slaapkamer;
- Grote oprit (2000);
- Grotendeels voorzien van rolluiken (deels elektrisch).
Lees meer Verberg