Riante kavel aan de rand van nieuwbouw woonwijk “Pasveld” (Winkelveld)

Verkocht Roggel Wiekeveld 4
Riante kavel aan de rand van nieuwbouw woonwijk “Pasveld” (Winkelveld) met uitzicht over natuurgebied “het Leudal”.
Perceeloppervlakte : 1136 m2
Koopsom : € 200.000,- k.k. (€ 176,06/m2) (koopsom is inclusief de vergunning en tekeningen van het aanwezig zijnde plan)!!

De kavel is geschikt voor bebouwing van 1 vrijstaande woning welke binnen de contouren van het beeldkwaliteitsplan moet passen. Een welstand goedgekeurd bouwplan is reeds aanwezig (koopsom is inclusief de vergunning en tekeningen van dit plan)!!

Roggel:
Leudal is een grote plattelandsgemeente dien een functioneel sterke positie inneemt in Midden-Limburg. Sinds 1 januari 2007 maakt de gemeente Roggel en Neer deel uit van deze nieuwe gemeente. Centraal gelegen tussen Weert, Roermond en Venlo op slechts 45 km afstand van Eindhoven is Roggel uitstekend bereikbaar.
Roggel staat bekend als een actieve en aantrekkelijke dorpskern met alle dagelijkse voorzieningen. Er is een groot recreatiepark met zwembad, speeltuin, camping en “Roompot” vakantiebungalows. ...

Pasveld Oost:
Aan de rand van het dorp Roggel, op 2,5 km afstand van het centrum van Heythuysen met uitgebreide voorzieningen, ligt Pasveld Oost. In deze afrondende fase van plan Pasveld ligt deze riante kavel welke de mogelijkheid biedt voor een woning met royale tuin. De kavel is gelegen in een luxe rustige wijk met veel groen aan de zuidrand van dit gemoedelijke dorp met uitzicht over natuurgebied “het Leudal”. Een onverwachte kan voor de ware liefhebber van rust, ruimte en natuur, voor het bouwen van een eigen droomhuis!
Lees meer Verberg