Ruime kavel aan de rand van het bouwplan Reppelveld (Schans). Perceeloppervlakte : 763 m2

Verkocht ROGGEL Schans 7
PRIJSWIJZIGING!
Ruime kavel aan de rand van het bouwplan Reppelveld (Schans).
Perceeloppervlakte : 763 m2
Koopsom : € 168.000,- v.o.n. (€ 220,-/m2)

De genoemde prijs is vrij op naam (in de prijs in inbegrepen: aankoopsom grond, overdrachtsbelasting, notariskosten met betrekking tot de eigendomsoverdracht en kadastrale kosten).

De kavel is geschikt voor bebouwing van 1 vrijstaande woning welke binnen de contouren van het beeldkwaliteitsplan moet passen.
REPPELVELD - wonen in het dorp!
De gemeente Leudal is een prettige gemeente om te wonen en te werken en biedt vele mogelijkheden tot recreatie, mede door de aanwezigheid van recreatiepark "De Leistert". De afgelopen jaren heeft er in de kern Roggel geen uitbreiding op het gebied van nieuwbouwwoningen plaats gevonden.
Het nieuwe bestemmingsplan "Reppelveld" ligt ten noorden van de bebouwde kom van Roggel. Het plangebied wordt begrenst door de Reppelstraat, voornamelijk bebouwd met vrijstaande villa's en boerderijen, de Schans met enkele vrijstaande woningen, de ... Koppelstraat en de Heldensedijk. Ter plaatse van de Heldensedijk is een redelijk consistente groenstructuur aanwezig.
Reppelveld biedt aan haar toekomstige bewoners een ruimtelijke, speelse en groene leefomgeving met een dorps karakter. De bebouwing zal karakteristieke elementen bevatten maar tevens voldoen aan alle eisen en comfort die de toekomstige bewoner aan zijn of haar woning stelt. Reppelveld is een tijdloos en gevarieerd woongebied waar de bewoners - zowel jong en oud - zich thuis voelen en met plezier zullen wonen.
Lees meer Verberg