Halfvrijstaande woning met dubbele garage, berging en ruime aanbouw met overkapping gelegen in woonwijk t Leuken

Verkocht WEERT Middelstestraat 39
Halfvrijstaande woning met dubbele garage, berging en ruime aanbouw met overkapping gelegen in woonwijk "t Leuken. Diverse voorzieningen, zoals basisschool en supermarkt zijn op loopafstand.De woning heeft glas in lood ramen voorzien van rolluiken. De woning kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

INDELING:

SOUTERRAIN: provisiekelder.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde van de woning met hier de hal/entree met hier de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Het geheel betegelde en vergroot toilet is in 2013 fraai gerenoveerd en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Doorzon woonkamer met schoon metselwerk wandafwerking, houten balken plafond en houten parketvloer.
Halfopen keuken met rechte keukenopstelling zonder verdere inbouwapparatuur.
Aanbouw met fraai hardstenen vloertegel en loopdeur naar de tuin. (afmeting: 5.1 x 2,35 m).

1e VERDIEPING:
Trapopgang naar de 1e verdieping met hier 2 slaapkamers (12- en 13 m2), kastenkamer en ... badkamer. De badkamer is in 2013 gerenoveerd en verbouwd met een inloop douche en wastafelmeubel. Afmeting: 2,75 x 1,67 m. De voormalige doucheruimte is eventueel te verbouwen tot ruim toilet.

2e VERDIEPING:
Vlizotrap naar bergzolder met hier de Cv-opstelling (Remeha 2012).

BUITENGEDEELTE:
Deze tuin is volledig beklinkerd en dus onderhoudsvriendelijk. Mooie overkapping over de volledige breedte van de uitbouw van de woning. Dubbele garage met kanteldeuren en berging, welke voorzien zijn van elektra. De afsluitbare dubbele houten poort dient tevens als achterom voor het bereiken van de garages. Oppervlakte garages en berging (39 en 14 m2).

BIJZONDERHEDEN:
* Ruim perceel;
* Volledig voorzien van rolluiken;
* Uitbouw met terrasoverkapping;
* Dubbele garage en berging: ca. 54 m2;
* cv-ketel 2012;
* Mooie vloer woonkamer;
* Mooie badkamer (dient verder afgewerkt te worden);
* Deze woning dient op diverse punten verder gerenoveerd/gemoderniseerd te worden.
Lees meer Verberg