Geheel gerenoveerde halfvrijstaande woning met aanbouw, inpandig bereikbare garage en terrasoverkapping.

Verkocht Roggel Molenweg 21 A
Verrassend ruim, sfeervol, halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en garage, fraaie tuin met eigen achterom gelegen op een ruim perceel op loopafstand van de winkels in de kern van Roggel. Deze woning telt maar liefst 4 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met groot dakkapel op de 2e verdieping is gelegen!
Vanaf 2010 hebben de huidige eigenaren de gehele woning flink onderhanden genomen. Onder andere heeft de begane grond een volledige nieuwe indeling en is de vloer tot op de zand vernieuwd met vloerisolatie en vloerverwarming (m.u.v. een deel van de bijkeuken en garage). Dit betreft zo'n 60 m2 met 7 groepen vloerverwarming. Het dak van de woning is met een kleine meter opgehoogd en volledig vervangen, alsmede voorzien van nieuwe dakkapellen. De woning heeft een energielabel A. Dit doordat de woning geheel is voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kunststof kozijnen met HR++ beglazing, dakisolatie en zelfs voorzien van 18 zonnepanelen. Laat u verrassen in deze ruime woning en vraag een bezichtiging ... aan!

indeling:

BEGANE GROND:
Via de voorzijde van de woning, aan de Molenweg, bereikt u de entree met kunststof voordeur. Hier ervaart u reeds de sfeer van de geheel vernieuwde binnenzijde. De wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk en de tegelvloer loopt door over de gehele begane grond. Vanuit deze entree met meterkast komt u uit in de living. De living bestaat uit de woonkamer, eetkamer en ruime keuken. De spil van de living is letterlijk een pilaar in het midden van deze ruimte vanwege de grote overspanning. Hierachter is de trapopgang bereikbaar alsmede een praktische trapkast voorhanden. De woon-/zitkamer is ruim en licht van opzet en aan de rechterzijde na binnenkomst vanuit de hal treft u de moderne U-vormige keuken. Deze keuken is uitgevoerd met een koelkast, combi magnetron/oven, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en een kokend water toestel: "Franke plintboiler". Een fraai detail is de bar met uitzicht over de Molenweg straatzijde

Achter de living komt u uit in de bijkeuken. Deze is zowel via de eetkamer als via de keuken bereikbaar en is zeer ruim van opzet. In deze ruimte is een buitendeur (een achterom via de Korenbloemstraat zijde), toiletruimte, kastenwand, gestuct plafond met spotjes en een grote lichtkoepel, alsook de witgoedafdeling te vinden. Het toilet is letterlijk in het midden van de woning gesitueerd, is half betegeld en is met een wandcloset en een fonteintje afgewerkt.

Achter de bijkeuken is de inpandig bereikbare garage is gelegen. Deze garage is redelijk hoog (open tot aan het zadeldak) en is uitgevoerd met een betonvloer (met coating), elektrisch bedienbare sectionaalpoort, krachtstroomaansluiting en een buitendeur naar de tuin. De garage wordt op dit moment gebruikt als werkplaats.

VERDIEPING 1:
Via de trapopgang in de living komt u, via een houten trap uit op de ruime overloop. Deze overloop met airco geeft toegang tot 3 slaapkamers, trapopgang naar de 2e verdieping en een ruime badkamer.
De slaapkamers zijn ruim van afmeting en alle uitgevoerd met laminaatvloeren, systeem plafonds, kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken.
De geheel betegelde strakke badkamer is uitgevoerd met een wastafelmeubel met dubbele wasbak en spiegelkast, designradiator, vloerverwarming, wandcloset, ruime inloopdouche en ligbad (whirlpoolfunctie is helaas defect).

VERDIEPING 2:
De vaste trapopgang komt uit op een kleine overloop met hier een dakkapel (aan de voorzijde van de woning) met mooie doorlopende en hoogwaardige laminaatvloer, bergruimte in de knieschoten en geeft toegang tot een aparte bergzolder of speelkamer en de "master bedroom". Deze ruime kamer is echt ruim te noemen door de realisatie van een groot dakkapel uitkijkend over de achterzijde. De kamer is uitgevoerd met gestucte wanden en -plafonds met spotjes, airco en een tv-aansluiting. Hier heeft u nog de mogelijkheid tot het realiseren van extra knieschotkasten, maar dan is deze kamer ook echt af.

BUITENGEDEELTE:
Via de loopdeur in de garage komt u uit onder de grote terrasoverkapping (ca. 23 m2 v.v. ingebouwde spotjes en geluidsboxen) welke direct achter de garage is gelegen. Hier heeft u uitzicht over de gehele en mooi afgewerkte achtertuin welke is uitgevoerd met gazon en een plantenborder. De erfafscheiding is gemaakt van duurzame houten schuttingen met beton pilasters en naast de garage is een dubbele poort gesitueerd welke idee is voor het bereiken van de achtertuin met een aanhanger. Afmeting van deze tuin is: ca. 8,5 x ca. 17 meter.

BIJZONDERHEDEN:
* 1984: De voormalige winkel is verbouwd tot woonhuis;
* 2011/12: Indeling verdieping, badkamer en kunststof kozijn badkamer;
* 2012: Traprenovatie en slaapkamer renovatie;
* 2013/14: Spouwmuurisolatie (7 cm EPS);
* 2016: Indeling voorzijde begane grond en de keuken. Kozijnen begane grond en verdieping alsmede de rolluiken;
* 2017: Indeling achterzijde: garage vergroot en voormalige binnenplaats overkapt/woonruimte;
* 2018: Tuinrenovatie en schuttingen;
* 2020: Nieuw dak, renovatie 2e verdieping inclusief dakkapellen (voor- en achterzijde) alsmede 18x zonnepanelen;
* 2021: Airco's geplaatst;
* 2022: Nieuwe vaatwasser.

LOCATIE:
De Korenbloemstraat ligt erg centraal nabij het centrum van Roggel op loopafstand van voorzieningen en horeca. Roggel zelf heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van de steden Roermond en Weert. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Nijmegen eveneens snel en makkelijk bereikbaar.
Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.

LEUDAL:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.
Lees meer Verberg