Vrijstaand charmante houten woonhuis met separate garage gelegen op een perceel van 666 m2.

Verkocht Roggel Mortel 8
Wonen en slapen op de begane grond in een bijzonder en charmant object. Deze bijzondere woning, gebouwd in Finnlog houtbouw, geeft het gevoel van vrijheid in buitenlandse sferen. De prachtige massieve balken geven de woning een krachtige en robuuste uitstraling, kortom zeker een bezichtiging waard!

Indeling:

SOUTERRAIN:
Praktische provisiekelder via de woonkamer bereikbaar, waar u een prima hoge ruimte treft met tevens toegang tot de kruipruimte. Hier is te zien dat de onderzijde van de houten vloer van de woning is geïsoleerd en de begane grondvloer geheel toegankelijk is. Oppervlakte nagenoeg 16 m2.

BEGANE GROND:
Al bij binnenkomst ademt u de sfeer van deze speciale woning. De prachtige houten deuren en rechthoekige massieve balken geven de woning een krachtig en robuust karakter. De hal/entree is uitgevoerd met een plavuizenvloer waar zich verder de meterkast en de toiletruimte bevinden. Tevens heeft u hier toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een staand closet en lichte ... tegelvloer. De rest van de woning (woonkamer, keuken en slaapkamer) zijn uitgevoerd met een rustieke doorlopende houten planken vloer.

De badkamer, aan de linkerzijde van de voordeur gelegen, is voorzien van lichte tegelvloer, witgoedaansluitingen, wastafel en een ruime douchehoek, welke in 2020 is vernieuwd met een kunststof achterwand en glazen voorwand (bekend van de reclame: Molenaar Nunspeet, badkamer binnen 1 dag). Oppervlakte badkamer: ca. 7 m2.
Aan de rechterzijde van de voordeur, bevindt zich de ruime ouderslaapkamer. Deze ruimte is een samenvoeging van 2 voormalige slaapkamers en heeft aan de keukenzijde een vaste kastenwand. Oppervlakte slaapkamer begane grond ca. 16 m2.

De gezellige knusse woonkamer is voorzien van een gaskachel welke voor extra sfeer zorgt. De ramen zorgen voor veel lichtinval en geven een mooi uitzicht over de tuin. Aan de achterzijde van de woning is de half open keuken (circa 12 m²) gelegen welke is voorzien van een lichte L-vormige keukenblok. Deze originele keuken is wel gedateerd te noemen, maar voldoet zeker in de dagelijkse behoeften met een afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras en de tuin/achterom/garage.

VERDIEPING:
Via een vaste dichte doch verdekte trap in de woonkamer bereikt u de verdieping. De overloop is opgedeeld in een cv-/bergruimte en heeft naast de trap een extra berghoek. De cv-/bergruimte is voldoende groot om eventueel nog een toilet of zelf douchruimte te creëren. Verder zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamers hebben een eigen balkon, welke aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning is gesitueerd. Deze balkons behoeven wel nog enig onderhoud, maar eenmaal in ere hersteld is het hier heerlijk toeven en hetgeen het permanente vakantie gevoel alleen maar ten goede komt.

BUITENGEDEELTE:
De mooie achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is ingericht met een overdekt prieel, gazon, verschillende borders en een vijverpartij met watervalletje. Een eigen achterom is aanwezig.
GARAGE: De ruime vrijstaande garage, met de zelfde bouwstijl als het woonhuis, is netjes afgewerkt met een tegelvloer en openslaande garagedeuren naar de oprit. Afmeting begane grond: 23,3 m2 Afmeting vlierzolder: ca. 11 m2.

BIJZONDERHEDEN:
- Levensloopbestendig;
- Slaapkamer en een badkamer op de begane grond;
- 2 slaapkamers op de verdieping met beide een balkon;
- Ruime kelder: ca 16 m2;
- Dakcoating: 2008;
- Rolluiken: 2016;
- Energielabel: D - t/m 2033;
- Een speciale woning voor speciale mensen;
- Charmante Finnlog bouwtype met een erg hoog vakantie gevoel;
- Grote vrijstaande garage in de zelfde bouwstijl van de woning.

LIGGING:
ROGGEL EN OMGEVING
Roggel is een zelfvoorzienend dorp met een gezellige kern en is onderdeel van de gemeente Leudal met als hoofdkern Heythuysen. Leudal is een uitgestrekte plattelandsgemeente met ruim 36.700 inwoners, gelegen in de stedendriehoek Roermond-Venlo-Weert en staat bekend om haar grote uitgestrekte natuurgebieden met vele wandel-, fiets en mountainbike routes en van het 5 sterren recreatiepark De Leistert en Buitenhof. Het dorp heeft een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool met aangrenzend verenigingsgebouw met sportzaal, een medisch centrum en een bloeiend verenigingsleven.
Lees meer Verberg