Halfvrijstaande woning met ruime inpandig bereikbare garage gelegen in nieuwbouwwijk Reppelveld

Verkocht Roggel Beltmolenstraat 48
In de rustige en kindvriendelijke jonge woonwijk Reppelveld, ligt deze twee-onder-één-kap woning met inpandig bereikbare garage en oprit. Deze jonge woning ligt op een goede locatie met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Roggel is een sfeervol kerkdorpje, gelegen in een groene omgeving, dichtbij de Maasplassen en het natuurgebied Leudal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe nabijheid en voor meer winkelaanbod zijn zowel Roermond en Weert allebei makkelijk te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Entree in de ontvangsthal met meterkast en geheel betegeld toilet en fonteintje. De lichte woonkamer beschikt, evenals de keuken over een moderne pvc-vloer en heeft een trapopgang naar de 1e verdieping. De open keuken met L-vormige keukenblok is voorzien van boven- en onderkasten, lades en een kunststof werkblad. De keuken beschikt over de volgende in 2018 vernieuwde inbouwapparatuur: een inductie kookplaat met afzuigkap, een koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasser. Via de keuken is de praktische ... portaal/wasruimte te bereiken, welke weer inpandig doorgang geeft tot de garage. De zitgelegenheid in de keuken heeft een prettig uitzicht op de tuin door middel van het vele glas aan de achterzijde van de woning. Tevens is hier de tuin bereikbaar d.m.v. een loopdeur.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 nette slaapkamers en een ruime badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een 2e toilet. De slaapkamers zijn beide voorzien van een nette laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafond. Oppervlakte slaapkamers: 9.2 m2 en 14.6 m2.

Tweede verdieping:
De riante zolderverdieping is middels een vaste trap te bereiken. In gebruik als hobbyruimte v.v. een laminaatvloer met hier de opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit Smartline), zonneboiler en het WTW-systeem.

Buitengedeelte:
De zonnige achtertuin heeft veel privacy en een gunstige ligging op het Zuiden. De tuin is keurig netjes aangelegd met een terras, een gazon en een fraaie houten terrasoverkapping (2018) met een afmeting van 5 x 4.30 meter.

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge woning, instap klaar, ideaal voor starters;
* Energiezuinig door een volledig isolatiepakket als tevens een zonneboiler en WTW-systeem;
* Ruime betegelde garage (7 x 2.8 meter);
* Nieuw keuken inbouw apparatuur (2018);
* Mooie ligging in Nieuwbouwwijk "Reppelveld";
* Fraaie tuin op het Zuiden gelegen met houten tuinoverkapping (2018).
Lees meer Verberg