Ruime en onder architectuur gebouwde karakteristieke hoekwoning met separate garage en 5 slaapkamers.

Verkocht Roggel Koppelstraat 67 a
Deze woning is gelegen op de plek waar vroeger "de Fuu" heeft gelegen, een revolutionaire stoomzuivelfabriek in een schitterend pand. Het pand heeft vele verschillende gebruikers gekend en is in 2003 (oplevering 2004) op herkenbare wijze herbouwd met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van de melkfabriek. Op dit moment zijn er 4 royale woningen in gesitueerd. De te koop staande karakteristieke hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 159 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 401 m2.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Roggel en op loopafstand van een supermarkt.
De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Roggel, in de directe nabijheid van de uitvalswegen. De provinciale weg Horn – Meijel is binnen 1 minuut bereikbaar. Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar. ...


Indeling:

BEGANE GROND:
Hal/entree met tegelvloer, trapopgang, meterkast en geheel betegeld toiletruimte welke is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Woonkamer met vinylzeilvloer, trapkast en loopdeur naar de tuin.
Aan de voorzijde van de woning gelegen half open keuken, uitgevoerd met een tegelvloer (de zelfde als de tegels van de entree) en U-vormige inbouw keukenblok. Dit keukenblok is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en een "vlakbed" afzuigkap. Vanuit de keuken is een zijingang naar de tuin en de oprit.

1e VERDIEPING:
Overloop met separaat toilet; 3 slaapkamers, welke zijn voorzien van vloerbedekking en een geheel betegelde badkamer met douchecabine, ligbad (whirlpool), vast wastafelmeubel en een design radiator.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare 2e verdieping met voorzolder waar de stelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie te vinden zijn. Tevens zijn er nog 2 extra slaapkamers welke in 2006 gerealiseerd zijn. Een slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en de ander heeft vloerbedekking, beide slaapkamers hebben "Velux" dakvensters en bergruimte in de knieschotten. De 5e slaapkamer heeft toegang tot een bergvliering (nokhoogte).







BUITENGEDEELTE:
Garage: De in 2004 gerealiseerde separate garage is mede bereikbaar via de achtertuin en heeft een oppervlakte van ca. 28 m2 (7 x 4 meter). De garage maakt deel uit van een 13-tal garageboxen welke bereikbaar zijn via het achter- en naast de onderhavige woning gelegen terrein/plein (erfdienstbaarheid). De garage is voorzien van een sectionaalpoort (handmatig bedienbaar) en loopdeur naar een gezamenlijke plein en loopdeur naar de tuin. Tevens liggen er 10 zonnepanelen het platte dak van de garage.
Achtertuin: De aangelegde tuin is voorzien van een gazon, planten borders, terras en mechanisch bedienbare zonneluifel en een eigen achterom (zij ingang en voor ingang).

BIJZONDERHEDEN:
* Onder architectuur gebouwd alsmede een rijke geschiedenis;
* Centrale ligging nabij uitvalswegen alsmede op loopafstand van het centrum van het dorp met zijn voorzieningen;
* Separate ruime garage gelegen aan een plein (mede bereikbaar via de eigen achtertuin) + voorzien van 10 zonnepanelen;
* 5 slaapkamers en een vlierzolder (2006: 2 extra slaapkamers op de 2e verdieping bereikbaar via een vaste trap);
* Eigen parkeerplaats en een tuin met 3 ingangen;
* Jonge geheel geïsoleerde woning met mechanische ventilatiesysteem.

LIGGING:
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a. een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.


Lees meer Verberg