Instapklaar halfvrijstaande woning met carport en een hoogwaardig afwerkingsniveau welke in 2005 geheel is gerenoveerd.

Verkocht Roggel Klaproosstraat 4
Deze nette woning is in 2005 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo zijn in deze tijd de vloeren voorzien van tegels met vloerverwarming en de wanden tot en met de verdieping voorzien van spachtelputz stucwerk, is het sanitair geheel vervangen en de keuken vernieuwd, is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen, elektra vervangen doch ook recent de cv-ketel 2020. Deze woning is op loopafstand van het centrum van Roggel gelegen.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de fraai beklinkerde oprit en carport met lichtspots betreedt u de lichte ontvangsthal met doorlopende tegelvloer, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast (voorzien van krachtstroom). De wanden en plafonds van de begane grond en trapopgang zijn voorzien van spachtelputz en stucwerk.

De sfeervolle Z-vormige living, ca. 35 m2 groot, is ingericht als eet- en woonkamer. Het geheel is zeer sfeervol afgewerkt en ingericht door is de gehele begane grondvloer voorzien van een antracieten tegelvloer met vloerverwarming en zijn de wanden deels ... afgewerkt met een sfeervol behang en deels afgewerkt met stucwerk.

Aan de achterzijde van de woning treft u tevens de moderne half open keuken. De inbouwkeuken met luxe L-vormige greeploze keukenopstand heeft een granieten werkblad en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, combi magnetron, vaatwasser, koffieautomaat, keramische kookplaat en moderne RVS-afzuigkap. Aan de voorzijde is een spoeleiland met bar gesitueerd. Tevens is deze ruimte voorzien van fraaie dubbele tuindeuren voor extra lichtinval.

De bijkeuken is uitgevoerd met een doorlopende tegelvloer en voorzien van een keukenblokje uitgevoerd met spoelbak, witgoed aansluitingen en bovenkasten. Deze handige ruimte met voordeurpui en loopdeur naar de tuin is de voormalige garage welke uitermate geschikt is als praktijkruimte, speel-/ was- of hobbykamer. Afm.: ca. 5 x 3 meter.

VERDIEPING:
De eerste verdieping bestaat uit een trapgang met parketvloer, overloop met laminaatvloer en muurkast t.b.v. de cv-ketel; 3 slaapkamers (ca. 19 m2 , 12 m2 en 6 m2) en een moderne badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met een doorlopende laminaatvloer, kunststof ramen met isolerende beglazing en stucwerkplafonds.
De ze moderne half betegelde badkamer (2002) is ingericht met en voorzien van een fraaie en ruime inloop hoekdouche met thermostaatkraan, hoekbad, wastafel met ondermeubel, een design radiator en een wandcloset in hoekopstelling. Deze ruimte is tevens voorzien van stucwerkplafonds en spotverlichting. Afm.: ca. 2,5 x 2,5 meter.





BUITENGEDEELTE:
De achtertuin is op het zuiden gelegen waar u met voldoende privacy kunt genieten van de zon. Verder is de tuin aangelegd met een betegeld terras, gazon en plantenborders. Het ruime tuinhuis is in 2006 gerealiseerd en in 2012 voorzien van een nieuwe verflaag.
Afmeting tuin: ca. 13,5 x 8 meter.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Bouwjaar : 1972, renovatie 2005
• Perceel : 255 m2
• Woonoppervlakte : ca. 117 m2
• Inhoud : woonhuis ca. 402 m3
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Nefit ecomline HR combi cv-ketel (2020)
• Warmwater : via de cv-ketel opgesteld op de 1e verdieping
• Isolatie : spouw- dak- en raamisolatie.

BIJZONDERHEDEN:
* Algehele renovatie 2005, o.a.: nieuwe gemetselde en geïsoleerde voor- en achtergevel; kunststof kozijnen, puien en buitendeuren; garage dak vernieuwd; gehele woning voorzien van nieuwe vloeren en stucwerk; nieuw elektra installatie; nieuw gastentoilet; nieuwe luxe trap naar de verdieping; nieuwe luxe keuken; multifunctionele bijkeuken/berging/hobby/speelkamer/ praktijkruimte etc;
* Fijne op het zuiden gelegen achtertuin met ruim tuinhuis;
* Moderne badkamer (2002);
* Praktische carport met spots.

LOCATIE:
De Klaproosstraat ligt centraal midden in Roggel op loopafstand van voorzieningen en horeca. Roggel zelf heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van de steden Roermond en Weert. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Nijmegen eveneens snel en makkelijk bereikbaar.
Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.

LEUDAL:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.
Lees meer Verberg