Half vrijstaande woning met aanbouw en separate carport met houten berging.

Verkocht Roggel Beltmolenstraat 72
Deze jonge en sfeervolle 2-onder-1 kapwoning is gelegen in de gezellige en jonge woonwijk Reppelveld op loopafstand van de basisschool en de voorzieningen van het centrum van Roggel. Deze fraaie woning heeft een ingerichte achtertuin met veel privacy en beschikt door de vaste trap naar de 2e verdieping over 3 slaapkamers.

Roggel heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van de steden Roermond en Weert. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Nijmegen eveneens snel en makkelijk bereikbaar.
Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden tot ontspanning. Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.

Indeling:
U betreedt de woning via de voorzijde. De hal/entree geeft toegang tot het half betegelde toilet met hangend closet en fontein alsmede de Living en heeft een trapopgang naar de 1e verdieping. Verder is hier ook de meterkast (met extra ... groep i.v.m. de inductiekookplaat).
De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en de openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is ingedeeld in een eet- en zitgedeelte en heeft een hoogwaardige laminaatvloer als vloerafwerking.

De open keuken heeft een nieuw in 2020 geplaatst keukenblok in U-vorm en is een echte "eye - catcher"! De keuken heeft donker grijze greeploze kasten en lades en een hoge kastenwand met Liebherr koelkast (A+++) en een ATAG combi-oven. Verder heeft de keuken een Miele vaatwasser (A+++) en BORA Pura inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het betonlook aanrechtblad en achterwand en enkele speelse schapjes inclusief verlichting maken deze fraaie keuken compleet.

1e VERDIEPING:
Via witgeschilderde houten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier de overloop welke is uitgevoerd met een doorlopende laminaatvloer over de 2 slaapkamers. De kamers zijn verder voorzien van strak gestucte wanden en plafonds. De ouderslaapkamer heeft toegang tot het ruime op het oosten gelegen dakterras (12m2). Vanaf het dakterras alsook vanuit de ouderslaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over de straat. De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche, toilet, verwarming en wastafel met spiegelkast. Tevens is er een aparte en praktische waskamer aanwezig.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trapopgang heeft u toegang tot de 2e verdieping. In 2020 is hier een dakkapel geplaatst en zijn er kasten op maat gemaakt. Een mooie pvc vloer en veel lichtinval via de kunststof kozijnen met elektrisch bedienbare rolluiken bieden u hier het gewenste comfort. Deze ruimte is in de huidige staat makkelijk te gebruiken als 3e slaapkamer en een tussenwand met tochtdeur is snel te realiseren.

BUITENGEDEELTE:
Fraaie omheinde tuin met terras, diverse plantenborders en een in 2021 geschilderd houten tuinhuis en carport aan de voorzijde. De achtertuin is grotendeels op het zuiden gericht en het grootste deel van de zijtuin is op het oosten gericht. Er is voldoende parkeergelegenheid. 1 plek onder de carport op eigen terrein en 1 plek op oprit naast de brede aan de voorzijde van de woning gelegen groenstrook.

BIJZONDERHEDEN:
- GROND IN EIGENDOM (geen erfpacht);
- Ruime woonkamer met tuindeur naar de achtertuin
- 2 slaapkamers, badkamer en waskamer op de 1ste verdieping
- Via vaste trap bereikbare zolder, in te richten als 3e slaapkamer;
- Dakterras bereikbaar via de hoofdslaapkamer;
- Handige waskamer op de 1ste verdieping in de nabijheid van de badkamer;
- De woning is voorzien van balansventilatie d.m.v. het geïnstalleerde WTW-systeem;
- Mogelijkheid tot het creëren van extra woonruimte t.p.v. het dakterras (volwaardige fundering voor 3 etages);
- Zeer ruimtelijke inpassing in het straatbeeld;
- Mooi aangelegde tuin op het zuiden;
- Ruime oprit met plek voor 2 auto's;
- Ruime achtertuin met houten tuinhuis en vernieuwde erfafscheiding;
- Door toepassing van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen is bewoning van deze woning comfortabel en energiezuinig

LEUDAL:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.
Lees meer Verberg