Instapklaar halfvrijstaande hoekwoning met royale uitbouw, prachtige keuken, inpandig bereibare garage en vaste trap naar 4e slaapkamer.

Verkocht Roggel Kruissingel 28
Deze op de hoek van de straat gelegen halfvrijstaande woning is in 2014 royaal uitgebouwd. Tevens is het pand volledig geïsoleerd en voorzien van een 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping. In de aan de achterzijde gelegen uitbouw is een royale leefkeuken gesitueerd welke tevens een inpandige doorgang naar de garage heeft gekregen.

Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de entree met in de hal een doorlopende massief houten parketvloer, de meterkast, het toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. Het toilet is half betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
Via de hal bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen lichte L-vormige woonkamer (ca. 32 m2) met massief eiken parketvloer. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk en het plafond is voorzien van spuitwerk. De ruime, lichte woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

In de in 2014 gerealiseerde aanbouw met donkere tegelvloer met vloerverwarming, is de nieuwe sfeervolle keuken gesitueerd. Deze keuken is ... een lichte en royale U-vormige keukenopstand met veel kastruimte en een granieten werkblad. De keuken is verder voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, elektrische combi magnetron en koelkast. In deze leefkeuken is plek voor een grote eettafel en van hieruit heeft u, via 3 kunststof ramen, volop uitzicht over de achtertuin. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang, via een kunststof loopdeur, tot deze tuin en kunt inpandig naar de aangebouwde garage.

BUITENGEDEELTE: De achtertuin is geheel omheind en gelegen op het zuiden, waardoor u volop van de zon kunt genieten. De tuin heeft door de hoekligging een handige vrije eigen en afsluitbare achterom. Achter in de tuin bevindt zich een sfeervol overdekt terras/prieel (2012) met verlichting. De dubbele parkeerplaats, oprit, pad en terras vervaardigd uit duurzame oud gebakken klinkers. Aanpandige garage met stalen kantelpoort en loopdeur, elektra en wateraansluitingen.

1e VERDIEPING: De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer heeft spachtelputz op de wanden. De overige slaapkamers zijn grotendeels voorzien van strak stucwerk en deels van behang. Alle slaapkamers zijn verder uitgevoerd met rolluiken.

De volledig betegelde badkamer heeft een ligbad met douchescherm, wandcloset en een wastafelmeubel met bijbehorende zwevende wandkast, ingemetselde spiegel en design radiator.






2e VERDIEPING: De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevindt zich een ruime voorzolder met witgoedopstelling en de cv-ketel Nefit Ecomline HR ombi c.v.-ketel (12-2006). Een aparte garderoberuimte met “Velux” dakvenster en laminaatvloer en een zolderkamer met dakkapel, welke is voorzien van kunststof kozijn met geïsoleerd glas en electrisch bedienbaar rolluik met afstandbediening.

LIGGING:
Deze woning is in een woonstraat gelegen nabij de N279 en tevens dicht bij het natuurgebieden de "Mussehook" en het bosrijke "Leudal". Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Jonge woning met prima isolatie waarde;
- Royale uitbouw waarin een prachtige U-vormige inbouwkeuken;
- Inpandige doorgang naar de garage;
- Vaste trap naar zolder met 4e slaapkamer (v.v. dakkapel 2011) en garderoberuimte;
- Gehele woning hardhouten en kunststof kozijnen;
- Straatbeeldbepalende hoekligging met dubbele parkeerplaats en eigen achterom;
- Gehele verdieping voorzien van rolluiken;
- De woning is op de verdieping voorzien van stucwerk en spachtelputz wandafwerking;
- Sfeervolle geheel omheinde tuin met gemetselde terrasoverkapping/prieel (2012).
Lees meer Verberg