TE KOOP BIJ INSCHRIJVING: Een levensloopbestendige woning met inpandig bereikbare garage gelegen in een rustig straatje in de kern van Roggel

Verkocht Roggel Zuster Flaviahofje 19
Data:
- bezichtiging 1: woensdag 25 oktober 2017 van 14.00 - 16.00 uur
- bezichtiging 2: zaterdag 28 oktober 2017 van 10.00 - 12.00 uur
- uiterlijke inschrijfdatum: woensdag 8 november 2017
- niet openbare zitting: donderdag 9 november 2017
- datum gunning: vrijdag 10 november 2017
- Transportdatum: in overleg.

Deze halfvrijstaand met de garage geschakelde woning is een echte levensloop bestendige woning met dus een slaapkamer en badkamer op de begane grondvloer. Tevens telt deze woning op de verdieping nog een extra kamer met een ruime afmeting. De woning is gelegen in de rustig woonhofje nabij het centrum en de voorzieningen van Roggel met voldoende parkeervoorzieningen. De woning is gelegen op een perceel met een fijne afmeting: ca. 235 m2 waarvan het grootste gedeelte tuin is. Deze tuin is geheel voorzien van (sier)bestrating en heeft een fraai houten tuinhuis en een achteruitgang naar een gezamenlijk en praktisch achterpad.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant van de woning met hier de ... hal/entree met meterkast, berg-/trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer en garage. Via de hal/entree met meterkast te bereiken doorzon woonkamer met tegelvloer v.v. vloerverwarming en spachtelputz wandafwerking. Via woonkamer heeft u toegang tot een praktische trapkast met vloerverwarmingsunit. Aan de achterzijde van de woning is de open keuken gelegen. Het keukenblok, in rechte opstelling met boven- en onderkasten en een betegelde achterwand is verder uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven. Vanuit de open keuken/woonkamer is een ruim portaal bereikbaar welke toegang geeft tot de badkamer, slaapkamer alsmede de inpandig te bereiken garage. Deze garage is ruim genoeg voor o.a. uw auto en fietsen te plaatsen en overige bergruimte. De garage is verder voorzien van elektrische sectionaal poort (2004) en elektra- en wateraansluitingen. De (ouder) slaapkamer met tegelvloer heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. De volledig betegelde en ruime badkamer, uitgevoerd met een inloop douche, wastafel, toilet en is tevens voorzien van een witgoedaansluiting.

1e VERDIEPING:
Op de verdieping is via de overloop een royale slaapkamer te bereiken. Deze is voorzien van vloerbedekking. Afmeting: 4,5 (tot 1,5 meter lijn) x 3 meter.
Tevens is er op deze verdieping een praktische berging en een cv-ruimte waar de CV-ketel (Nefit Topline 2011/12) staat op gesteld.BUITENGEDEELTE:
Geheel omheinde, grotendeels beklinkerde tuin, gelegen op het Noord-Oosten, met plantenborders en tuinhuis.

BIJZONDERHEDEN:
* Levensbestendige woning met bad- en slaapkamer op de begane grondvloer;
* Woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming;
* Kunststof kozijnen met isolerende beglazing en hardhouten buitendeuren;
* Nabij centrum en voorzieningen van Roggel;
* Fijne achtertuin met houten tuinhuis en achterom;
* Volledig geïsoleerd;
* De woning heeft geen glasvezel aansluiting!
Lees meer Verberg