Met garage geschakelde halfvrijstaande woning met uitbouw en 4 slaapkamers in Roggel

Verkocht Roggel Dresenstraat 40
Met garage geschakelde halfvrijstaande woning met uitbouw in Roggel. Deze woning is instapklaar en moet u van binnen gezien hebben, maar vergeet ook het buitengedeelte zeer zeker niet! De fraai aangelegde tuin is in 2008/2009 vernieuwd en is voorzien van een overkapping en vijver. Deze woning heeft onder andere maar liefst 4 slaapkamers, een nieuwe moderne badkamer en een hobbyruimte boven garage.

Indeling:

BEGANE GROND:
De woning heeft aan de zijde de voortuin en oprit. U betreed de woning via de zijkant. De hal/entree met meterkast en doorlopende betegelde vloer biedt toegang tot de half betegeld toilet met fonteintje en de woonkamer. De zeer ruime woonkamer heeft een mooie tegelvloer met vloerverwarming die doorloopt over de begane grond. Aan de voorzijde van de woonkamer is een ruim zit gedeelte en de achterbouw heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel.
De keuken heeft een L-vormige opstelling met antraciet kleurige boven- en onderkasten en betegelde achterwand. De keukenopstelling is voorzien van ... een 4-pits gaskookplaat, combi magetron, afzuigkap, vaatwasser (ca. 2013) en een (losse) Amerikaanse koelkast.

Via de aanbouw is inpandig een toegang tot de garage. In de garage, met tegelvloer, zijn de witgoedaansluitingen aanwezig alsmede een keukenblok met werkblad, bergkasten en warm- en koud wateraansluiting. De garage heeft een toegang naar de tuin en aan de voorzijde dubbele opslaande deuren naar de oprit. Verder is er een vaste trap naar slaap-/hobbyruimte bovenop de garage aanwezig. De ruimte boven de garage is een prachtige slaap/hobbykamer waar op dit moment een fraaie lounge-/zit gedeelte met tv aansluiting is gerealiseerd. Dit is een ideale plek voor de kinderen om hier te spelen en gamen. Een leuk detail is de overstek met spotjes aan de voorzijde van de garage.

1e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang in de hal/entree heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een doorlopende moderne laminaatvloer over de 3 slaapkamers. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn uitgevoerd met behang wandafwerking.
De moderne badkamer (2012) is volledig betegeld en uitgevoerd met grote witte tegels. Verder is de badkamer voorzien van een douche met glazen wand en regendouche, een 2e toilet, design radiator met handdoekrek, groot badkamermeubel met moderne rechte wasbak met dubbele kranen, praktische opberglades, spiegelkast met verlichting.

2e VERDIEPING:
Middels een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze verdieping begint met een overloop welke voorzien is van een laminaatvloer. Verder zijn hier nog twee ruimte bereikbaar, waar in een ruimte de mechanische ventilatie-unit is opgesteld en in de andere de cv-ketel (Nefit Topline 2010). Tevens treft u op de tweede verdieping een ruime volledig afgewerkte slaapkamer met laminaatvloer, een dakkapel (2013) en schuifkasten in de knieschotten aan.







BUITENGEDEELTE:
Zeer mooie aangelegde moderne tuin (2008/9) waar gewerkt is met strakke zichtlijnen bij het betegelde terras, de overkapping met lounge gedeelte en grote vijver. Verder heeft de tuin nog genoeg groen door de 2 gedeeltes met gazon, plantenborders en een groene pergola.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklaar! O.a.: vloerverwarming; 4 slaapkamers en een grote uitbouw (ca. 2004);
- Moderne badkamer (2012);
- Recent aangelegde moderne achtertuin met overkapping en vijver (2008/9);
- Nefit cv-ketel (2010);
- Inpandig bereikbare garage met zolder (fraaie loungeruimte) gerealiseerd in 2010;
- Laminaat verdieping (2013);
- 2e verdieping met 4e slaapkamer v.v. dakkapel (2013);
- De woning is grotendeels uitgevoerd met screens.

Lees meer Verberg