Verrassend ruime moderne instapklare met garage geschakelde 2 onder 1 kap woning

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 42
Bent u op zoek naar een jonge halfvrijstaande en uitgebouwde woning met inpandig bereikbare bijkeuken en garage? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze instapklare halfvrijstaande woning met aanbouwkeuken en bijkeuken heeft o.a. een vaste trap naar de 2e verdieping met een 4e (slaap) kamer.

Indeling:

De aan de voorzijde van de woning gelegen entree met meterkast (2003: extra groepen) en nette onlangs gerenoveerde toiletruimte geeft direct toegang tot de woonkamer. Het toilet is splinter nieuw en netjes verzorgd, half betegeld (waaronder een mooie Portugese tegelvloer) en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer (ca. 32 m2). Wat u hier meteen zal opvallen zijn de grote ramen tot op de grond waardoor u extra veel lichtinval heeft. De woonkamer is verder voorzien van een lichte tegelvloer en de wanden en het zijn voorzien van strak stucwerk, waarvan de lange wand een moderne licht grijze tint heeft.
In de ruimte waar voorheen de keuken was geplaatst is nu een aparte ... kantoor/studeerplek, maar kan ook ingericht worden als extra speelplek voor de kinderen. Deze sfeervolle plek heeft een fraaie doorkijk naar de keuken. Verder heeft deze woonkamer een trapkast, toegang tot het portaal met trapopgang en een open verbinding naar de keuken.

In de uitbouw aan de achterzijde van de woning is in 2003 een prachtige woonkeuken gecreëerd met extra lichtinval door de lichtstraat. De keuken (kleur vanilline) is gebouwd in hoekopstelling met onderkasten, gezoet composiet aanrechtblad en speels betegelde achterwand in dezelfde teint als de vloertegels. Verder is de keuken voorzien van een hoge kastenwand met apothekerskast, koelkast, combi magnetron, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, een close-in-boiler en plafond met spotjes. Genoeg ruimte voor het plaatsen van een ruime eettafel en servieskast. Aan de achterzijde een pui met openslaande terrasdeuren voor optimaal tuincontact.

De via de keuken te bereiken bijkeuken heeft eveneens een tegelvloer, maar ook een extra keukenblok met witte boven en onderkasten en half betegelde achterwand. Genoeg ruimte voor het plaatsen van extra koelkast, diepvries en zijn hier tevens de witgoedaansluitingen.

Garage: deze ruimte is inpandig via de bijkeuken bereikbaar en is afgewerkt met een vlakke betonvloer, stalenkanteldeur met loopdeur en is tevens voorzien van verwarmingsradiator en een voorbereiding voor een wastafel met wateraansluiting. Hier vindt u tevens de vloerverwarmings-unit van de keuken en de bijkeuken. De garage is opgedeeld in een gedeelte voor het plaatsen van de fietsen e.d. en het achterste gedeelte is speciaal ingericht voor het klussen.






1e Verdieping:
Via een portaal (met vloerverwarmings-unit) vanuit de woonkamer komt u bij de wit geschilderde houten trapopgang, waar u toegang heeft tot de 1e verdieping met hier de overloop voorzien van een doorlopende laminaatvloer. De 3 slaapkamers zijn verder uitgevoerd met behang wandafwerking en hebben een afmeting van ().
De ruime met witte tegels betegelde badkamer is ingericht met en voorzien van een ligbad met douchefunctie, ruim badkamermeubel met spiegel en schapjes en een duoblok 2e closet.

2e VERDIEPING:
Via houten vaste trapopgang, welke in 2001 is gerealiseerd, heeft u toegang tot de 2e verdieping. Hier komt u uit op de voorzolder met cv-ketel-opstelling, welke is weggewerkt in een kastenwand en bergruimte in de knieschotten. Een ruime in 2001 gerealiseerde 4e slaapkamer maakt deze verdieping compleet. Deze slaapkamer is uitgevoerd met o.a. een laminaatvloer, Velux dakvenster en in de knieschotten vindt u afgetimmerde bergruimten voorzien van schuifdeuren.

BUITENGEDEELTE:
Zeer fraaie op het zuid-westen gelegen tuin, speels ingericht doordat gewerkt is met hoogteverschillen bij het terras en o.a. uitgevoerd is met een houten overkapping, gazon met lavendel border, gazon, fraai 2e terras. Deze omheinde tuin biedt veel privacy mede door de houten schuttingen en hoge leilinden.

BIJZONDERHEDEN:
• Instapklare en uitgebouwde woning v.v. ruime woonkamer met apart kantoor/studeer gedeelte of speelhoek;
• Goede ligging in jonge woonwijk;
• Mooi aangelegde tuin met nieuwe schuttingen (2013);
• Mooie aangebouwde leefkeuken met lichtstraat en tuinzicht (2003);
• Garage en inpandig bereikbare berging;
• Mooie tuin met diverse terrassen en een zuid-westen ligging;
• Vaillant c.v.-ketel (2013);
• Vaste trap naar de 2e verdieping met 4e slaap-/hobbykamer (2001);
• Voor- en zijgevel gereinigd, geïmpregneerd en voorzien van een nieuwe kilgoot;
• Jonge volledig geïsoleerde woning.


Lees meer Verberg