Halfvrijstaand met de garage geschakelde woning met slaap- en badkamer op de begane grondvloer, nabij centrum en voorzieningen van Roggel gelegen.

Verkocht ROGGEL Baetserveldsingel 14
Halfvrijstaand met de garage geschakelde levensloop bestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grondvloer. Deze woning is gelegen in de rustige woonwijk "Olympiapark" nabij het centrum en de voorzieningen van Roggel.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant van de woning met hier de hal/entree met meterkast, berg-/trapkast en toegang tot de woonkamer en garage.

Inpandig via de hal/entree te bereiken garage. De garage is verwarmd en ruim genoeg voor o.a. uw auto en fietsen te plaatsen en overige bergruimte. De garage is verder voorzien van kantelpoort en elektra-aansluitingen.

Doorzon woonkamer met vloervloerbedekking en openslaande tuindeuren naar de tuin.
Aan de achterzijde van de woning gelegen lichte open keuken met rechte opstelling welke is voorzien van een kunststof werkblad. Verder is deze keuken uitgevoerd met een wasemkap doch zonder inbouwapparatuur. Zowel de keuken als de woonkamer hebben een fraai tuincontact.

Via tussenportaal met vloerbedekking heeft u toegang tot de 1e ... verdieping, toiletruimte, bad- en slaapkamer gelegen op de begane grondvloer.
Volledig betegeld toilet met fonteintje. Ruime ouder slaapkamer (ca. 13m2) met tuincontact via het raam en loopdeur.
3/4 betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, wastafel, spiegel, planchet en verlichting. Tevens is de badkamer voorzien van een witgoedaansluiting.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 1 slaapkamers van resp. 11 m2 en een zolderkamer van ca. 18m2, welke eventueel als slaapkamer ingericht kan worden. Tevens is er op deze verdieping een praktische berging waar o.a. de CV-ketel (Nefit Topline 2008) staat op gesteld.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare bergzolder (ca. 10 m2).

BUITENGEDEELTE:
Geheel omheinde tuin met veel privacy, gelegen op het zuid-oosten, met plantenborders, bomen, grind en een betegeld terras.

BIJZONDERHEDEN:
* Levensbestendige woning met bad- en slaapkamer op de begane grondvloer en nog (mogelijk) 2 slaapkamers en berging op de verdieping;
* Nabij centrum en voorzieningen van Roggel;
* Geheel naar eigen smaakt te moderniseren;
* Volledig geïsoleerd.
Lees meer Verberg