Halfvrijstaand geschakeld woonhuis met garage, carport, uitbouw en grote tuin.

Verkocht Roggel Coupmansstraat 36
Met de garage geschakelde halfvrijstaand woonhuis met carport, royale uitbouw (ca. 8 x 4) en gelegen op een perceel van maar liefst 348 m2!

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de carport aan de zijkant van de woning met hier de hal/entree met nieuwe hardhouten voordeur, garderobe, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de hal komt u in de ruime L-vormige woonkamer met laminaatvloer, trapkast en strak gestucte wanden en plafond. Mooie kamer met voldoende ruimte voor apart een zit- en eetgedeelte.

Ruime aanbouw (1994/95) met daarin een mooie leefkeuken met speelse indeling uitgevoerd met een kookeiland met 5-pits gaskookplaat en hierboven een RVS- afzuigkap. De rechte keukenblok in wandopstelling heeft een groot werk-/aanrechtblad en is voorzien van o.a. een vaatwasser op hoogte, koelkast en een oven.
Deze, aan de achterzijde van de woning gelegen uitbouw is verder uitgevoerd met een tegelvloer met vloerverwarming en openslaande deuren en heeft zeer fraai zicht op de tuin.

Vanuit de keuken ... heeft u toegang tot de bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen en een recent vernieuwd toiletruimte. Het toilet is uitgevoerd met een wandcloset, spachtelputz wandafwerking en een systeem plafond (in overleg).
Aan de voorzijde van de woning gelegen inpandig bereikbare garage met carport. De garage is uitgevoerd met dubbele houten garagedeuren en een systeemplafond. Het dak van de garage en de carport zijn in 2013 vernieuwd.
Deze ruimtes (garage en bijkeuken) kunt u eventueel verbouwen tot slaap- en badkamer, zodat u een levensbestendige woning heeft!


1e VERDIEPING:
Overloop met doorlopende laminaatvloer (2009); 3 slaapkamers en een badkamer.
Volledig betegelde badkamer met bad, toilet en wastafel met spiegelkast. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een dakkapel met rolluik. In 2011 is het dak van dit dakkapel voorzien van nieuw mastiek/dakbedekking, isolatie en voorzien van "Trespa" wandafwerking.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder en opstelling van de HR combi cv-ketel (2009).







BUITENGEDEELTE:
Grote tuin met veel privacy en o.a. enkele terrassen (waaronder een gemetselde zitkuil), gazon, gemetselde waterpartij, en gemetseld tuinhuis. De tuin is op het noordoosten gelegen en de erfafscheidingen (gemetselde penanten met houten schuttingdelen, ingebouwd verlichting en RVS- muurafdekking) zijn in 2008+2010 gerealiseerd.

BIJZONDERHEDEN:
* royale tuin
* verrassend ruime uitbouw met grote leefkeuken.
* inpandig bereikbare garage met carport (mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen)


Lees meer Verberg