Vrijstaand woonhuis met aanbouw, bijgebouw en carport.

Verkocht ROGGEL Winkelveld 6
Gelegen in de ruime, nieuw opgezette woonwijk "Pasveld" in Roggel vindt u deze moderne vrijstaande woning met hoog afwerkingsniveau. De woning is gebouwd in 2006 en voldoet aan alle moderne bouw en milieu eisen van deze tijd. Tevens is deze woning zeer energiezuinig door een tal van maatregelen. De woning is voorzien van een hobbywerkplaats, welke door de afwerking en voorzieningsniveau geschikt is als bijvoorbeeld praktijk of kantoor aan huis. Verder is de woning uitgevoerd met een zeer royale en handige carport ideaal geschikt voor het stallen van een grote caravan of camper. Deze ruimte is eenvoudig tot een royale garage te verbouwen.


INDELING:

Grote beklinkerde oprit met carport en achterom. Tevens is er aan de linkerzijde van de woning een 2e oprit en achter de poort is een stallingsplek voor bijvoorbeeld uw aanhangwagen. Tevens kan men hierdoor geheel achterom (rijden).

U betreedt de woning via de voorzijde met daar de hal/entree met moderne, strakke tegelvloer. In de hal bevinden zich het half betegeld toilet met ... wandcloset en fonteintje en de meterkast (voorzien van alarmsysteem, zekeringenautomaat en krachtstroom) en een praktische trapkast (met toegang tot de kruipruimte).

Vanuit de hal komt u in de ruime L-vormige woonkamer (ca. 38 m2), voorzien van zeer mooie gerookte en verouderde eiken houten "klooster" vloer. De wanden van de gehele woning zijn gestuct. De hardhouten kozijnen met isolatieglas en houten opbouw roedeverdeling (gehele woning) zijn voorzien van mechanische bedienbare zonnescreens.

Ruime eetkeuken (ca. 19 m2) met L-vormige inbouwkeuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur: (90cm brede) 5-pits gaskookplaat, (90cm brede) afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron, koelkast, mooie en praktische apothekerskast en een spoelbak. De ramen in de keuken zijn voorzien van mechanisch bedienbare screens.

Kantoor/speelkamer (ca. 13 m2) )kan eventueel functie hebben als slaapkamer op de begane grond. De praktische ruimte is uitgevoerd met een vanuit de keuken doorlopende tegelvloer en is voorzien van een mooie vaste kastenwand en netwerkbekabeling.

Vanuit de keuken betreedt u een portaal (ca. 8 m2) met toegang tot de terrasoverkapping. Het portaal is voorzien van een recht keukenblok met afzuigkap, wat erg praktisch is als opstelplek van de frituurpan of extra kookplaat.

De aansluitende bijkeuken/wasruimte (ca. 4 m2) met eveneens een doorlopende tegelvloer heeft alle witgoedaansluitingen en een vaste inbouwkast. De ramen in deze ruimte zijn voorzien van mechanisch bedienbare screens.
De prachtige terrasoverkapping (ca. 35 m2) met 3 lichtkoepels heeft een van binnenuit doorlopende en geïsoleerde tegelvloer, hetgeen ideaal is als men in de toekomst de terrasoverkapping wil verbouwen tot woonruimte (slaapkamer/badkamer, kantoor of praktijkruimte. Deze ruimte heeft een loopdeur met deurdranger naar de carport hetgeen functioneert als achterom.

De zeer royale carport (ca. 44 m2) met 2 lichtkoepels heeft een dubbele poort en loopdeur, welke volledig opengezet kunnen worden voor een maximale toegang tot deze ruimte. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld een zeer grote parkeer gelegenheid. Deze carport is eenvoudig om te bouwen naar een grote garage.

Bijgebouw (ca 30 m2): deze gemetselde en in spouwmuren opgetrokken ruimte is voorzien van een eigen HR cv combi, telefoon- en CAI aansluiting, water- en stroomvoorziening en is nu in gebruik als hobbywerkplaats. Door deze voorzieningen en de eigen ingang is deze ruimte ideaal om te gebruiken als bijvoorbeeld een praktijkruimte of kantoor.

De tuin is voorzien van gazon (met hierin infiltratiekratten t.b.v. de hemelwater afvoer), plantenborders en een sfeervol prieel met vaste houtkachel.


1e VERDIEPING:

De ruime L-vormige overloop met doorlopende vloerbedekking, gestucte wanden en houten trapopgang, geeft toegang tot een apart toilet met wandcloset en fonteintje, 3 slaapkamers en de luxe badkamer. De slaapkamers zijn ieder voorzien van CAI en een eigen airco voor verwarmen en koelen middels een warmtepomp welke is voorzien van een energieklasse A-label. Ieder vertrek heeft een eigen regeling. De hardhouten kozijnen met isolatieglas en houten opbouw roedeverdeling zijn voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 1 (ca. 20,7 m2): Ruime slaapkamer voorzien van een vaste wastafel;
Slaapkamer 2 (ca. 23,7 m2): Zeer ruime hoofdslaapkamer;
Slaapkamer 3 (ca. 11,0 m2): Op dit moment in gebruik als kantoorruimte.

Geheel betegelde luxe badkamer (ca. 13 m2) voorzien van een fraai hoekbad, zeer ruime 2 persoons inloop douche met dubbele douchefunctie (ligbad en douche zijn beide uitgevoerd met thermostaat- en handdouchekranen) en vaste wastafel.


2e VERDIEPING:

Overloop met dakvenster en doorlopende vinylvloerbedekking.

Slaapkamer 4 (ca. 28 m2): Grote slaapkamer/hobbyruimte voorzien van een eigen airco voor verwarmen en koelen middels een warmtepomp welke is voorzien van een energieklasse A-label en "Velux" dakvenster met zonnescreen en rolgordijn. Deze ruimte is afgewerkt met "whitewash" houten schroten en een praktische vinylvloerbedekking. Hier kan nog een 5e slaapkamer gerealiseerd worden.

Technische ruimte: wandopstelling met Brink HR luchtverwarming installatie (verwarming begane grond en badkamer); Snoek centraal stofzuiger systeem; Brink ventilatiesysteem met HR warmte-terug-winning; AO.Smith gasboiler (100 liter); Nefit zonneboiler (100 liter); SMA -PV- omvormer t.b.v. 16 zonnepanelen (3700 KWh per jaar). Verder is de ruimte als zolderberging in gebruik.
BIJZONDERHEDEN:
• Ten behoeve van de electra is een SMA -PV-installatie aanwezig met een bruto opbrengst van 4.160 Wp. Dit geeft een netto opbrengst van ca. 3.700 KWh per jaar. Deze installatie bestaat uit 16 zonnepanelen en 1 omvormer (2012);
• Nefit zonneboiler (2008). Deze zorgt voor ca. 50 % besparing op de energiekosten voor de
• bereiding van warm tapwater;
• De hele woning is voorzien van een Brink balansventilatie systeem met HR warmte-terugwinning (WTW);
• Brink HR Luchtverwarmingsysteem t.b.v. begane grond en badkamer;
• De 4 slaapkamers zijn ieder voorzien van een eigen airco en verwarmingssysteem middels een warmtepomp weke is voorzien van een energieklasse A label. Ieder vertrek apart regelbaar!;
• Bovenstaande systemen dragen bij een een laag energievoorschot van 140,- per maand!
• Snoek Centraal Stofzuigsysteem;
• Alarminstallatie;
• Volledige kruipruimte onder de woning 1.20 meter hoog en voorzien van verlichting;
• Volledig onderhoudsvriendelijke Trespa boeiborden en zinken gootafwerking;
• Ramen woonkamer, keuken en bijkeuken voorzien van mechanisch bedienbare screens;
• Ramen 1e verdieping voorzien van mechanisch bedienbare rolluiken;
• Ruime terrasoverkapping welke makkelijk is om te bouwen tot serre, kantoor of praktijkruimte;
• Apart bijgebouw voorzien van eigen HR cv-combi ketel en aparte aansluitingen voor telefoon,
• CAI, water- en stroomvoorziening met mogelijkheid tot gebruik voor diverse doeleinden zoals hobby/werkplaats/kantoor/praktijkruimte;
• Royale carport;
• Grote terrasoverkapping.
Lees meer Verberg