Zeer verrassend uitgebouwde woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Verkocht ROGGEL Burgemeester Mertensstraat 39
Exclusieve en zeer luxe afgewerkte halfvrijstaande met de garage geschakelde woning. Deze woning is vanaf 2006 geheel onderhanden genomen en uitvoerig verbouwd. Deze woning is omgebouwd tot een luxe woning met o.a. 2 badkamers (verdieping en op de begane grond) 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond.

INDELING

Begane grond:
U betreedt de woning aan de voorzijde met hier centraal de hal/entree. De hal is de voorbode tot veel moois. De hal heeft een doorlopende siergrind gietvloer, welke over de gehele begane grond doorloopt en is voorzien van vloerverwarming. Deze is zowel mooi als praktisch. De trapopgang wordt hierbij nog verfraaid door led-lampjes welke 's nachts dienstdoen als nachtlampjes. Aan de voorzijde is het toilet gesitueerd welke onlangs geheel is vernieuwd. Een fraaie wandtegel met houtmotief en wandcloset zetten de toon.

Vanuit de hal komt u uit in de keuken welke is opgebouwd uit twee keukenhelften, te weten: een recht keukenblok en een wandkast aan de overzijde. Het keukenblok is uitgevoerd met nieuw ... inbouwapparatuur (2014), te weten: een 4-pits inductie kookplaat, RVS-afzuigkap en de wandkast is voorzien van een inbouw koelkast en combi magnetron. Aan de linkerzijde van de keukenblok vindt u tevens de toegang tot de kelder. Zelfs de kelder is uitgevoerd met een tegelvloer en nieuwe afvoeren. Via de rechterzijde loopt u door naar de aanbouw waar u zowel qua ruimte als qua afwerking versteld zult staan..

De woonkamer bestaat uit twee delen: een aan de voorzijde van de woning gelegen eetkamer en een in de aanbouw gelegen zitkamer met schuifpui en fraai uitzicht over het terras en tuin. De wanden en plafonds zijn ook hier strak gestuct en als fraai item is het plafond van de zitkamer voorzien van een plafondlijst met ingebouwd led-verlichting. Dit geeft deze ruimte mede met de fraaie inrichting een sfeervolle beleving.

Vanuit de keuken loopt u door naar de aanbouw waar u als eerste in het portaal uitkomt. Het portaal is zoals alle ruimten van de begane grond, geheel gestuct en voorzien van een doorlopende siergrind gietvloer. Het portaal geeft toegang tot de garage/berging, tuin en de slaapkamer en is voorzien van een mooie en praktische kastenwand (hierin is o.a. de Vaillant HR107 cv-ketel uit 2004 en witgoed opgesteld).
De garage is uitgevoerd met stucwanden en dubbele garagedeuren naar de oprit. De oprit is samen met de buren in 2009 opnieuw gelegd.

Uitkomend in de slaapkamer zal u opvallen dat er veel licht in deze ruimte komt door de grote pui met dubbel openslaande deuren en vaste ramen tot op de grond, hetgeen een luxueuze sfeer meebrengt. Deze slaapkamer heeft de afmeting: 4.8 x 3.4 meter. Buiten de hoofdslaapkamer is deze woning verder uitgevoerd met een luxe badkamer op de begane grond. Wat heet: deze ruimte moet nog gerealiseerd worden! Een situatie schets en sfeerbeeld zijn reeds aanwezig.


1e Verdieping:
Via de verlichte trap komt u uit op de overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers (resp. groot 5-, 9,5 en 11,7 m2) hebben alle laminaatvloeren.
De tweede badkamer is in 2007 gerenoveerd, hetgeen inhoud dat de wanden voorzien zijn van fraai tegelwerk en er een wastafel, wandcloset en douche zijn gerealiseerd.

2e Verdieping:
via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Buitengedeelte:
Via het portaal loopt u naar de tuin welke als eerste uitkomt onder het terras. Hier is voldoende ruimte voor een tuintafel met 6 stoelen. Verder is de op het Zuiden gelegen tuin netjes ingericht met gazon en plantenborders en aan de achterzijde heeft u nog een kinderspeelplekje en een verrassend ruime overkapping welke op dit moment gebruikt wordt als extra bergruimte.
Ligging: zowel op loopafstand van de kern van Roggel als het natuurgebied: "de mussenhoek/Leudal".

BIJZONDERHEDEN:
* Dit verwacht u niet zoveel extra ruimte en alles vanaf 2006 gerenoveerd! (In 2006 zijn alle gas- water- electra en riolering en stucwerk vervangen);
* Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
* Gehele begane grondvloer v.v. vloerverwarming (12 groepen!)
* De woning is voorzien van spouwmuurisolatie en dakisolatie;
* Inpandig bereikbare garage/berging (2008-2010);
* Isolerende beglazing (verdieping 2010);
* vrijwel alle ramen en deuren zijn voorzien van (inzet) horren;
* Aangebouwde woonkamer (2007) aangebouwde slaapvleugel (2008-2010);
* Dubbele terrasoverkapping;
* Schilderwerk buiten en binnen 2013 en 2014:
* 4 slaapkamers en twee badkamers! Tweede badkamer is optie.
Lees meer Verberg