Halfvrijstaande hoekwoning met uitbouw en vrijstaande garage

Verkocht ROGGEL Klapvaren 9
Bijzondere halfvrijstaande instapklare woning met uitbouw en grote vrijstaande garage. Deze woning is vanaf 2001 uitgebouwd en gerenoveerd. O.a. zijn de gevels gestraald, opnieuw gevoegd en gecoat, de garage vernieuwd en vergroot, badkamer vervangen, gehele vloer van de begane grond vervangen door een marmeren vloer en alle wanden zijn gestucd. In de aanbouw is een mooie leefkeuken gesitueerd.



INDELING:

U betreedt de woning via de zijkant van de woning met hier de hal/entree. Bij binnenkomst in de ruime hal valt uw oog meteen op de mooie natuurstenen vloer die doorloopt over gehele begane verdieping. In de hal treft u verder de meterkast, een half betegeld toilet met duoblok closet en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping.

Zeer ruime lichte L- vormige woonkamer met sfeervolle houtkachel. De woonkamer heeft gestucte wanden en plafond met sierlijst afwerking. Het raam aan de voorzijde is uitgevoerd met een elektrisch bedienbare rolluik. Achter de hal vanuit de kamer heeft u toegang tot de verdiepte ... kelderkast.

In de in 2001 aangebouwde leefkeuken staat een fraai L-vormig keukenblok. De boven- en onderkasten en praktische apothekerskast zijn uitgevoerd in duo-kleur: kersen/magnoilia met donker kunststof aanrechtblad en betegelde achterwand. Verder is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: een RVS-afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser (2012), koelkast en combi magnetron. De keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel en er is extra lichtinval door een lichtkoepel.

De eveneens in de aanbouw geplaatste en vanuit de keuken te bereiken bijkeuken heeft doorlopende maremerenvloer, witgoedaansluitingen, wastafel en een toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Via trapopgang bereikt u de 1e verdieping met hier de ruime overloop, 3 slaapkamers voorzien van gestucte wanden en plafond en laminaatvloeren. Afmeting slaapkamers: 7, 11.6 en 15 m2.

De volledig betegelde badkamer is in 2001 gerenoveerd en telt een 2e toilet, ligbad met thermostaatkraan en inklapbare douchewand. Het badkamermeubel met wastafel, extra wandkast, onderkast en 3 spiegelkasten zijn voorzien van verlichting. Het systeemplafond is afgewerkt met inbouw spotjes.

2e VERDIEPING:
Vaste trap naar 2e verdieping met laminaatvloer, 2x Velux dakvenster (2005) en de CV-ketel (huur) opstelling. De zolder is nu in gebruik als bergzolder en dient nog afgewerkt te worden. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer.

BUITENGEDEELTE:
Vrijstaande stenen garage met lange oprit die ruimte biedt om meerdere (ca. 4) auto's naast uw huis te parkeren. Achtertuin is in 2013 volledig gerenoveerd en uitgevoerd met houten schutting en gemetselde penanten met verlichting voor optimale privacy. De gehele achtertuin is beklinkerd (en voorzien van groot grindkoffer en nieuwe riolering), daardoor onderhoudsvriendelijk en is ca. 12 meter diep.
De garage heeft een royale afmeting van 9 x 5 en is uitgevoerd met o.a. een elektrisch bedienbare sectionaal poort (2012), loopdeur naar de tuin, elektra en voldoende verlichting.

BIJZONDERHEDEN:
* Instapklare ruime woning;
* Natuurstenen (marmeren) vloer;
* Sfeervolle houtkachel;
* Ruime moderne aangebouwde leefkeuken;
* Aangebouwde bijkeuken;
* Vrijstaande grote garage met spouwmuurisolatie, elektrische sectionaal poort en extra lange oprit;
* Tuinrenovatie 2013;
* Moderne badkamer;
* Vaste trap naar de 2e verdieping met mogelijkheid tot een extra slaapkamer;
* Cv-ketel is gehuurd.
Lees meer Verberg