Vrijstaande semi-bungalow met separate garage

Verkocht ROGGEL Brugstraat 6
Nabij het centrum van Roggel vindt u deze ruime vrijstaande semi-bungalow met separate garage.
Deze woning is levensloopbestendig, doordat de woning op de begane grond is voorzien van een nieuwe badkamer en 2 slaapkamers. Waardoor u ook op latere leeftijd, in de toekomst kunt blijven genieten van uw eigen huis en tuin.

INDELING:

De zeer ruime ontvangsthal/entree biedt u meteen een warm welkom door het sfeervolle glas in lood raam en de mooie leistenen vloer.
In de hal vindt u ook het half betegeld toilet met wandcloset, de meterkast en een aparte garderobenis.
Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers. U kunt deze ruimtes natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld werken vanuit huis of om een eigen praktijkruimte te maken.
De volledig betegelde badkamer (2000) heeft een douchecabine, wandcloset, vast wastafelmeubel met spiegel, 2 wandlampen en een aparte zwevende wandkast.
Doordat de badkamer en twee slaapkamers zich op de begane grond bevinden kunt u ook op latere leeftijd nog lang van uw eigen huis met tuin blijven ... genieten.

Keuken: De gesloten keuken heeft een L-vormige keukenblok (ca. 1993), is half betegeld en heeft een groot raam, waardoor u mooi uitzicht heeft over de tuin.
De beukenhouten keukenopstelling is voorzien van een RVS afzuigkap, 4 pits gasstel, elektrische oven en een koelkast.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, waar witgoedaansluitingen zijn en toegang is tot de kruipruimte van de woning en een loopdeur naar de tuin.

Woonkamer: Deze grote doorzon woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 40 m2 en is voorzien van een mooie, warme parketvloer. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en het plafond is gestuct. De ramen aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van screens. Extra sfeermakers in deze ruimte zijn het mooie glas in lood raam en de mooie schouw met open haard. Deze ruimte is tevens voorzien van een airco-unit.

Serre: De lichte serre (1988) met parketvloer en schuifpui biedt een mooi uitzicht over de tuin.

1e verdieping: De bovenverdieping heeft een royale overloop met doorlopende vloerbedekking, ook op de trap. In deze ruimte is de cv-ketel opgesteld (Nefit ecomline HR combi 2005). De ruimte is, buiten de huidige bergkast eventueel verder in te delen met bijvoorbeeld kastruimte.

Slaapkamer 1 heeft schoonmetselwerk wanden en een schrootjes plafond. Deze ruime kamer is in 2 secties ingedeeld, het geen handig kan zijn als garderobe.
Slaapkamer 2 heeft vinyl vloerbedekking, rauhfaser behang op de wanden en nieuwe Agnes One-step plafondafwerking. De kamers hebben houten kozijnen met enkel glas. Via de 2e slaapkamer is een handige zolderkamer bereikbaar en is via een toegangsdeur de bergruimte achter het knieschot bereikbaar.
De zolders is afgetimmerd met houten schrootjes, op deze verdieping bevindt zich de CV ketel (Nefit ecoline 2005).

Tuin: tuin rondom de woning gelegen. Lange oprit geschikt om meerdere auto's te parkeren. De tuin is voorzien van een gazon, plantenborders en een terras.
Garage: de handige dubbele garage is in metselwerk vervaardigd en is uitgevoerd met een loopdeur en driedelige houten deuren, welke in z`n geheel open gezet kunnen worden.

Bijzonderheden:
• Levensloopbestendige semi-bungalow.
• Ramen voorzijde van de woning zijn voorzien van screens
• Serre
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en een parkachtige omgeving
• Ruime dubbele garage
• Deze ruimtes maken de woning uitermate geschikt voor ander mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld voor werken vanuit huis.
Lees meer Verberg