Geheel gerenoveerde halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, separate garage en werkplaats.

Verkocht Roggel Molenweg 51
Nabij het centrum van het kerkdorp Roggel ligt op nog geen 500 meter van de winkelvoorzieningen deze knusse gerenoveerde halfvrijstaande gezinswoning. De woning, gelegen op een perceel van maar liefst 455 m2, is in 2012 geheel gerenoveerd en heeft een tuin van maar liefst 34 meter diep.

Indeling:
SOUTERRAIN: praktische via de hal bereikbare provisiekelder.
BEGANE GROND: hal/entree met meterkast en trapopgang en toegang tot het souterrain. Vervolgens komt u in de open keuken met nieuwe moderne rechte opstelling welke is voorzien van een koelkast, afzuigkap, gaskookplaat, combi-oven en vaatwasser.
De strak gestucte L-vormige woonkamer heeft aan de achterzijde een grote schuifpui met elektrisch bedienbaar rolluik, waardoor er een prachtig uitzicht naar de tuin is. Zowel de hal, keuken als de woonkamer zijn voorzien van een donkere laminaatvloer.
Via de keuken is de bijkeuken te bereiken met deur naar de tuin. In de bijkeuken is tevens de toiletruimte gesitueerd welke geheel betegeld is en voorzien van hangend modern toilet. ... Verder vind u hier een in de muurkast weggewerkte HR combi cv-ketel.
Achter de bijkeuken is de badkamer gesitueerd, welke een zowel ruim als modern te noemen is. De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, vaste wastafel meubel en design radiator.

BUITENGEDEELTE: De tuin is gelegen op het noordoosten maar heeft door de diepte van ca. 34 meter voldoende middagzon en is ingericht met gazon en plantenborders. Achter de woning is een groot terras wat tevens de verbinding heeft met de gedeelde oprit.
In het verlengde is een ruime separate garage (vervaardigd van hout en damwandprofiel) en een grote houten schuur geplaatst. De garage heeft een afmeting van ca. 5.3 x 2.8 en is uitgevoerd met zowel een loopdeur naar de tuin als een elektrisch bedienbare stalen kantelpoort. De royale schuur (ca. 5.9 x 4,5) is vroeger als werkplaats in gebruik geweest en doet nu dienst als grote tuinberging. Meerdere doelen zijn denkbaar.
Door de riante tuin is er voldoende plaats om de woning uit te breiden met een aanbouw of terrasoverkapping.

VERDIEPING 1: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12 m², 9 m² en 7,5 m². Van de voormalig vierde aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer is in 2012 een royale toilet gerealiseerd. De vloer van de hele verdieping is voorzien van dezelfde laminaatvloer als op de begane grond.
ZOLDER: middels vlizotrap te bereiken kleine vlierzolder.

BIJZONDERHEDEN: Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (Cuypers 2010 met garantie!). In 2012 is deze woning geheel gemoderniseerd en vernieuwd. O.a.: indeling gewijzigd; gehele woning gestukadoord; nieuwe laminaat en tegelvloeren; geheel v.v. nieuwe elektra met nieuwe uitgebreide groepenkast * nieuwe c.v-installatie (Vaillant HR 2012); nieuwe keuken en sanitair; tuin geheel opnieuw aangelegd en voorzien van een nieuwe poort.
Lees meer Verberg