Halfvrijstaand woonhuis met aanpandige garage

Verkocht NUNHEM Bergop 10
In rustige wijk gelegen halfvrijstaande woning met garage. Ligging ideaal voor jonge gezinnen, nabij lagere school en speelveldje.
Het kerkdorp Nunhem is gelegen aan de rand van het natuurgebied Leudal en op korte afstand van de rivier de Maas. Nunhem ligt verder op korte afstand van Haelen, waar u een divers winkelaanbod vind. Ook de stad Roermond ligt slechts op enkele autominuten.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met tegelvloer, meterkast, half betegeld verhoogd toilet met sta op hulp en fonteintje.
Vanuit de lichte woonkamer (ca. 31 m2) heeft u vrij uitzicht op en toegang tot de achtertuin. De ruime woonkamer met trapkast heeft een laminaatvloer en wandafwerking met behang en deur naar achtertuin.
Een eenvoudige, aan de voorzijde van de woning gesitueerde halfopen keuken met vinylvloer en keukenblok in hoekopstelling welke is voorzien van een wasemkap.

GARAGE:
via de tuin is de achter de garage gelegen berging bereikbaar. Deze ruimte met wastafel is verwarmd en ... ideaal als hobbyruimte. De garage is voorzien van een stalenkantelpoort. (afmeting garage: ca. 15 m2 en berging: 7 m2).

1e VERDIEPING:
Overloop met bergkast.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers allen voorzien van een draai/kiep raam met behang wandafwerking (afmeting ca. 12 m2, ca. 10 m2 en ca. 5,5 m2).
Hiernaast treft u de ruime lichte badkamer met draai/kiepraam, douche met douchescherm, wastafel en verhoogd toilet met sta-op-hulp en radiator.

2e VERDIEPING:
Zolderruimte (bergzolder) te bereiken via een vlizotrap.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin op het Noorden gericht die veel privacy biedt. Ideaal voor de tuinier met groene vingers.



BIJZONDERHEDEN:
- Rolluiken;
- Volledig geïsoleerd;
- Garage met berging/hobbyruimte;
- Ligging nabij lagere school en speelveldje.




STARTERSLENING van SVn:
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie (inkomen en spaargeld) is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een starterslening van NVG. Door deze aantrekkelijke leningsvariant wordt het aankopen van een woning/appartement voor veel kandidaat-kopers mogelijk! Wil je meer informatie over deze regeling? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Lees meer Verberg