Instapklare halfvrijstaande woning met groot overdekt terras gelegen aan Kerkveldstraat in Leveroy

Verkocht Leveroy Kerkveldstraat 14
Deze met recht fraaie halfvrijstaande woning is in 2005 gebouwd, heeft een optimaal isolatiepakket en heeft aan de achterzijde een door de huidige bewoners gerealiseerde super de luxe grote terrasoverkapping met lichtstraat, terras-heaters en verschuifbare glaswanden. Hierbij komen de prettige verblijfsruimten, het zicht over de straat en contact met de achtertuin zonder directe achterburen, de heerlijk rustige ligging en de droog bereikbare berging. Dit totaal maken deze woning een heerlijk thuis!

Als u in deze woning binnenkomt, ademt u de sfeer van gezelligheid, mede door de lichte tegelvloer en de geverfde wanden. De keuken met een keukenblok in hoekopstelling is o.a. voorzien van een 4-pits inductiekookplaat (nieuw), vaatwasser, koelkast, RVS dampkap en een combi magnetron. Het toilet aan de voorzijde van de woning heeft een modern zwevend closet met fonteintje. Op de verdieping bevinden zich drie prima slaapvertrekken en een badkamer met o.a. een ruim hoekbad. Middels de vaste trap is het eenvoudig de zolderverdieping in ... te richten als extra slaap-/ of hobbykamer, hier bevinden zich thans de witgoedaansluitingen, WTW-installatie en de AWB HR cv-installatie (2005, eigendom). De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing die nog goed in de lak staan en op de eerste verdieping heeft men rolluiken geplaatst. De achtertuin (Zuidwest georiënteerd, wat ideaal is voor de 10 pv-cellen uit 2014) is ruim van opzet en voorziet in een riant overdekt terras met lichtstraat, kunst gras gazon, houten tuinhuis en een fraaie waterpartij met waterval. Het terras is af te sluiten met glazen schuifelementen waardoor deze plek ook het voor- en najaar een heerlijke plek is om af te schakelen. Tevens zijn hier o.a. een fraaie houtkachel en elektrische heaters geïnstalleerd. Tenslotte is er een onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin met eigen oprit waar men twee personenauto’s kan parkeren.


Indeling

BEGANE GROND:
Entree/hal, garderobe, toiletruimte met fonteintje, eet-/ zitkamer, open keuken, buitenberging, riante achtertuin met overdekt terras, loungehoek en onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin met eigen oprit.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met daaraan gelegen een drietal slaapkamer (resp. 8,3 - 9,2 en 11,6m²) en super de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad in hoekopstelling v.v. douchefunctie, wastafelmeubel, wandcloset en een design radiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap is de afgewerkte zolderverdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen, WTW-installatie, AWB HR installatie. Deze ruimte is aan een zijde voorzien van bergkasten in de knieschotten en heeft tevens een dakvenster voor extra licht toetreding. Mogelijkheid tot het realiseren van een extra vertrek zoals een slaapkamer of werk-/praktijkruimte.

BUITENGEDEELTE:
Geen directe achterburen maar een klein veeweide. Hierdoor lijkt de tuin optisch groter en privacy gewaarborgd. Achtertuin met onderhoudsarm kunststof gazon, waterpartij, borders en een houten tuinhuis met tweede beklinkerd terras.

BIJZONDERHDEN:
- Jonge woning met een optimaal isolatiepakket en WTW-installatie;
- Verder treft men een drietal slaapkamers allen afgewerkt met laminaatvloeren en lichte structuurverf wanden en plafonds;
- Vaste trap naar zolderverdieping welke eenvoudig in te richten is met een vierde (extra) slaap-/hobbykamer,
- Gehele woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en op de eerste verdieping zijn rolluiken aangebracht;
- De achtertuin met overdekt terras v.v. lichtstraat, glaswanden, spots, audioboxen en houtkachel. Optimale privacy (geen directe achterburen);
- 10x pv-cellen (2014).
Lees meer Verberg