Ruim halfvrijstaand met garage schakelde woning voorzien van uitbouw en houten tuinhuis.

Verkocht Koningslust Ignatiusstraat 11
Lekker ruim met veel leefruimte, jong en moderne met een vleugje landelijke ligging is de beste beschrijving van deze fraaie halfvrijstaande woning. De woning is gebouwd in 2005 en heeft een ruime living met aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde een houten schuifpui met uitzicht over de achtertuin. Tevens is er aan de achterzijde een uitbouw waarin een fraaie kersen houten keukenopstelling is geplaatst. Via de keuken en portaal met toilet en inbouwkast is de garage inpandig bereikbaar. De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, 2 separate toiletten en een luxe badkamer met whirlpool en douche. Doordat er geen directe achterburen zijn biedt de tuin veel privacy.
De woning ligt in een rustige woonwijk aan de rand van Koningslust, met uitzicht op weiland, op loopafstand van de basisschool en diverse speeltuintjes en speelveldjes. Verdere voorzieningen zijn allemaal aanwezig in het centrum van het nabijgelegen Panningen. De snelweg A67 richting Venlo, Duitsland en Eindhoven ligt op slechts vijf ... autominuten.

Indeling:

BEGANE GROND:
NB: geheel voorzien van tegelvloeren en grotendeels voorzien van vloerverwarming op de inloopkasten na.
Entree /ontvangsthal met doorlopende tegelvloer, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping; royale woonkamer met erker aan de voorzijde en praktische trapkast. kunststof kozijnen zijn uitgevoerd met rolluiken;
In de aanbouw gelegen moderne kersen houten keuken voorzien van wandopstelling v.v. spoelbak en vaatwasser en een schiereiland met grote 6-pits "Solitaire" gascomfort met oven en RVS afzuigkap. De werkbladen van beide meubeldelen zijn van graniet. Via de keuken is er een loopdeur naar het terras en via het portaal met toilet en inkoop provisiekast is er toegang tot de inpandig bereikbare garage. Het toilet is geheel betegeld, heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een wandcloset en fonteitje. De garage is uitgevoerd met een tegelvloer met vloerverwarming, wastafel, vloerverwarmings-unit, elektrisch bedienbare sectionaal poort en tevens een smeerput.

1e VERDIEPING:
NB: Geheel voorzien van laminaatvloer.
Ruime overloop met separaat toilet. Dit toilet is half betegeld en heeft een muurnis; (open) trapopgang naar 2e verdieping; 3 ruime slaapkamers. Geheel betegelde moderne badkamer welke is voorzien van vloerverwarming, designradiator, hoekbad met whirlpool, douchecabine en modern wastafelmeubel.

2e VERDIEPING:
NB: Geheel voorzien van vloerzeil.
Bereikbaar middels vaste trap; voorzolder met was-gedeelte (witgoedaansluitingen en werkblad) mv-box en opstelling van de cv-ketel (Bosch 2005, eigendom); 4e slaapkamer met bergruimte in de knieschotten, losse wandkasten en een boven de slaapkamer gelegen en via een vlizotrap te bereiken vlierzolder.




BUITENGEDEELTE:
De geheel omsloten en verzorgde achtertuin is sfeervol ingericht met sierbestrating, looppad, terras, plantenborders met volwassen beplanting en houten tuinhuis met overkapping.

LIGGING:
Rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving nabij voorzieningen en basisschool. Het uitgebreide winkelcentrum van Panningen is gelegen op fietsafstand. Tevens op enkele kilometers afstand van de ontsluitingswegen A67 Venlo-Eindhoven, welke aansluit op de A2 en A73.

KENMERKEN:
* Inhoud: circa 629 m³;
* Gebruiksoppervlak: circa 152 m²;
* Bouwjaar: 2005/6;
* Perceel: 335 m².

BIJZONDERHEDEN:
* De woning erg ruim van opzet;
* Geheel geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing (houten schuifpui achterzijde woonkamer), insectenhorren en inbouw rolluiken (grotendeels elektrisch bedienbaar. De zijgevelramen bevatten geen rolluiken);
* Energielabel A;
* Airco (overloop 2e verdieping);
* Massieve binnendeuren;
* Spachtelputz wandafwerking;
* Keuken met losse magnetron en losse koelkast;
* De begane grond is geheel voorzien van tegelvloeren en grotendeels, op de inbouwkasten na voorzien van vloerverwarming;
* Separaat toilet op de 1e verdieping;
* Fraai sanitair en badkamer met whirlpool en douchecabine, vloerverwarming en design radiator.
* Vaste trap naar de 2e verdieping met hier een extra slaapkamer;
* Vlierzolder boven de 2e verdieping;
* Houten tuinhuis met overkapping;
* Voorbereiding uitbouw/terrasoverkapping: tegelvloer met fundering en ingewerkt lood;
* Hardstenen vensterbanken;
* Keramische pannen;
* Geen directe achterburen.
Lees meer Verberg