Halfvrijstaande woning met aangebouwde serre en inpandige bereikbare garage en berging.

Verkocht Ittervoort Dahliastraat 10
Deze verrassend ruime halfvrijstaande met de garage geschakelde woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing, spouwmuurisolatie, een grote aangebouwde serre en een inpandig bereikbare garage waarachter een hobby ruimte/tuinberging. Deze fraaie woning gelegen op een mooie woonlocatie met vrij uitzicht over grote speelweide.



Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde van de woning. Via de hal/entree met fraaie lamelparketvloer, meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, heeft u toegang tot de keuken.

De gesloten keuken met rechte houten opstelling is voorzien van een betegelde achterwand en een kunststof aanrechtblad. De keuken is verder uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische kelderkast en is er tevens toegang tot zowel de keuken als de aan de achterzijde van de woning gelegen serre.

Een gezellige rechte doorzon woonkamer met doorlopende ... lamelparketvloer (2012) en gestucte (granol) wanden en balkjes plafond. In het midden van de woonkamer is een schouw met sfeervolle houtkachel gerealiseerd.

Uitbouw met ruime, lichte serre met tegelvloer en plafond met spotjes en lichtkoepel. Over de gehele breedte glas met schuifpui, hierdoor geniet u van optimaal tuincontact. Tevens is er hier een deur naar de oprit (achterom) als een deur naar de garage. Deze is hierdoor inpandig bereikbaar.

1e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang toegang tot de 1e verdieping. Ruime overloop met doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers.
Volledig betegelde badkamer met ligbad met douche functie en een vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare (berg)zolder.

BUITENGEDEELTE:
De volledig omheinde en geheel op het Zuiden gelegen tuin is in 2016 vernieuwd en uitgevoerd met een gazon (kunststof), diverse plantenborders en een ruim terras aan de serre zijde.





De tweede aanbouw is opgedeeld in twee ruimtes, te weten een garage en een iets kortere berging/hobbyruimte. De garage heeft een tegelvloer en een elektrisch bedienbare sectionaalpoort (2010) naar de oprit en een loopdeur naar de tuin.

BIJZONDERHEDEN:
- ruime woning met inpandig bereikbare garage en een aangebouwde berging/hobbyruimte;
- kunststofkozijnen met HR++ beglazing 2009;
- gevelisolatie: 2012;
- nieuwe goten en HWA: 2012;
- nieuwe laminaatvloeren: 2012;
- nieuw dakleer en koepels: 2005+ 2010;
- ruim perceel met fijne tuin: 2016;
- grote, lichte serre met optimaal tuincontact 1978;
- ligging tegenover speelveldje en verenigingsgebouw "De Mortel".
Lees meer Verberg