Ruime half vrijstaande geschakelde woning met aanbouw en ruime garage gelegen op een zeer mooie locatie.

Verkocht Horn Haelerweg 48
Uitermate fraai gelegen, aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over een openbare groenstrook! Deze ruime gezinswoning is verder voorzien van een aanbouw waarin een keuken en deel van de inpandig bereikbare ruime garage zijn gelegen. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en heeft een fijne proportionele afmeting. De woning heeft een ruime living en de verdieping telt drie slaapkamers en een goed verzorgde badkamer. De zolder is via een vlizotrap bereikbaar en heeft een steenharde verdiepingsvloer en heeft meer dan voldoende sta hoogte voor het maken van een extra kamer. Praktisch is de royale inpandig bereikbare garage met kunststof garagepoort. De woning is tevens uitgevoerd met een uitgediepte kelder en kruipruimte. Tenslotte heeft de woning na geïsoleerde daken en is de woning voorzien van kunststof kozijnen (2004) welke deels uitgevoerd zijn met rolluiken. De woning verkeert in een redelijke staat van onderhoud doch kan modernisering gebruiken.

SOUTERRAIN
De woning is voorzien van een uitgediepte kelder met ... plavuizen en toegang tot de kruipruimte (hierin ligt het zand van de kelder).

BEGANE_GROND
De hal/entree heeft een originele tegelvloer, geupdate meterkast (automaat relais en aarde), met vloerbedekking beklede trapopgang naar eerste verdieping, trapkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een houten parketvloer en een schouw met houtkachel. Het rolluik aan de voorgevel is elektrisch bedienbaar. Aan de achterzijde is in de jaren 80 een aanbouw gerealiseerd waarin de half open keuken met hoogglans tegels is gesitueerd. Deze keuken heeft een L-vormige keukenblok met een fraaie natuurstenen werkblad en is ingericht is met voldoende inbouw apparatuur zoals een combi magnetron, 4-pits gaskookplaat, close-in boiler, vaatwasser, vlakbed afzuigkap en een koelkast. De kunststof achtergevelpui heeft een elektrisch bedienbaar rolluik en loopdeur naar de tuin.
Tevens geeft de keuken toegang tot de aangebouwde garage welke is uitgevoerd met o.a. deels betontegels en deels betonvloer, radiator, loopdeur naar de tuin en kunststof openslaande garagepoort naar de oprit. Het deels afgetimmerde en geïsoleerde dak heeft sporen van een oude reeds verholpen lekkage.

EERSTE_VERDIEPING
Via de overloop met vlizotrap naar zolder zijn drie slaapkamers bereikbaar welke deels zijn uitgevoerd met vloerbedekking en deels met vinylzeil vloeren, deels stucwerk en deels houten wandafwerking. De neutraal betegelde nette badkamer is uitgevoerd met een douchecabine en een wastafel.

TWEEDE_VERDIEPING
Tenslotte is er een ruime bergzolder op de 2e verdieping. Deze heeft een steenharde verdiepingsvloer en na geïsoleerd dak. Op deze verdieping staat de cv-ketel opgesteld (Remeha HR combi, bouwjaar ca. 2010, eigendom).


BUITENGEDEELTE
Aan de straat kant treft u een nette aangelegde voortuin en ruime oprit welke plaats biedt aan minstens 2 auto's. De op het zuidoosten gelegen achtertuin heeft een prima oppervlakte en is ingericht met een terras, is grotendeels betegeld en voorzien van plantenborders en heeft een vijver en verhoogde houten vlonder met een formaat van twee ligbedden.

ALGEMEEN/BIJZONDERHEDEN
Mooie woonlocatie - kelder en kruipruimte - kunststof kozijnen met isolerende beglazing - deels rolluiken (gehele voorgevel, zij- en achterpui begane grond) - Remeha HR combiketel (circa 10 jaar oud) - dakisolatie - nieuwe binnendeuren - aanbouw met hierin de keuken en toegang naar de verbrede garage - kunststof sectionaal poort - de platte daken van de aanbouw en de garage zijn tussen 1999 en 2004 vervangen en de boeiborden zijn voorzien van trespa bekleding en plastisol afdekkappen.

HORN/LEUDAL
Graafschap Horne dankt haar naam uit het jaar 1450. Het dorp kreeg een eigen zetel dat bestond uit diverse naastgelegen dorpen. Omstreeks 1795 werd de graafschap opgeheven en werd Horn een zelfstandige gemeente. Horn ligt aan de Maas en ten noordwesten bevinden zich de natuurgebieden Kloppeven en Houterven. Ten Westen van Horn liggen bosgebieden met heide- en stuifzandresten waar u heerlijk kunt genieten van een wandeling of fietstocht.

Gemeente Leudal is een grote plattelandsgemeente met een oppervlakte van 28,99 km² en 37.000 inwoners, die verdeeld zijn over 16 dorpskernen. Horn is een kerkdorp in de Nederlandse provincie Limburg dat sinds 2007 deel uitmaakt van de gemeente Leudal. Horn zelf telt ongeveer 4.370 inwoners. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-(natuur)gebied en de vele fiets- en wandelpaden kunnen natuurliefhebbers en recreanten in Horn hun hart ophalen. Daarnaast zijn er mooie kastelen, water- en windmolens en diverse oude hoeves. Kortom een rijke historie! Het dorp heeft voldoende winkels en door de ligging nabij de N273, A2 en A73 een uitstekende bereikbaarheid die mede geleid heeft tot de aanwezigheid van een redelijk groot industriepark met lichte industrie.

Lees meer Verberg