Op een verkeersluwe, groene en rustige locatie in Horn ligt deze instapklare geschakelde twee-onder-één-kap woning met grote terrasoverkapping, verbouwde garage en extra groot dakkapel.

Verkocht Horn Franke-ven 18
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. EINDE INSCHRIJFPERIODE: VRIJDAG 3-12-2021 om 17.00 uur.

Deze instapklare geschakelde twee-onder-één-kap woning is goed onderhouden en door de jaren heen gemoderniseerd. De indeling voorziet onder andere in een sfeervolle woonkamer met gashaard, half open keuken, bijkeuken en hobby/wasruimte, 3 slaapkamers, badkamer en een privacy volle tuin met terrasoverkapping.
De woning is gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke woonomgeving. Het dorp Horn heeft voldoende voorzieningen zoals onder andere diverse winkels en horecagelegenheden. Verder zijn een school en diverse speelvoorzieningen op loopafstand. Op korte afstand bevindt zich de N273 met snelle aansluiting op de A2. De gezellige winkelstad van Roermond ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

indeling:

BEGANE GROND: Entree/ontvangsthal met garderobe, open Eikenhouten trapopgang naar de verdieping, meterkast en geheel betegelde gastentoilet (2003) voorzien van wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer welke afgewerkt ... is met een doorlopende massieve eiken plankenvloer (voorzien van greywash) en eveneens doorlopende strak gestucte wand- en plafondafwerking. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een sfeervolle gashaard en praktische wandkast. De eetkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde met hier een in 2006 gerealiseerde schuifpui (met plissé hor) naar het terras. De luxe, moderne keuken heeft een recht keukenblok aan de raamzijde met vaatwasser, koelkast en magnetron en een tweede keukenblok aan de binnenzijde met afzuigkap, 4-pits inductiekookplaat en een oven. Beide blokken zijn uitgevoerd met een hardstenen werkblad. Tevens is hier nog een praktische provisiekast.
Via de keuken is de voormalige garage bereikbaar. Deze is ingedeeld als voorportaal/berging met aansluitingen voor het witgoed en een hobbyruimte met lichtkoepel (v.v. een screen welke elektrisch te openen is), wastafelmeubel en een praktische kastenwand. Het plafond is voorzien van gipsplaten en afgewerkt met inbouwspots. Tevens is hier het terras bereikbaar.

BUITENGEDEELTE:
Het terras is voorzien van een ruime houten (geïsoleerde) terrasoverkapping met 2 lichtkoepels (waarvan één elektrisch te openen) en 3 elektrisch bedienbare kunststof screens. Grenzend aan garage, in de tuin, ligt een houten tuinhuis. Verder is de tuin voorzien van een gazon en plantenborder met enkele hoogstam leibomen. De tuin biedt volop privacy en is gelegen op het noordwesten.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en berging/cv-ruimte. De cv-ketel is een Daaldrop HR Combifort. De geheel betegelde badkamer (2003) met dakvenster is netjes onderhouden en ingedeeld met een wastafelmeubel, wandcloset en biedt het comfort van zowel een ligbad als een douche. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien een keurige vloerbedekking. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning is in 2014 uitgevoerd met een groot dakkapel alsmede is deze ruimte voorzien van fraaie handgemaakte inbouwkasten en zeer fraaie gevlinderde betonvloer.

2e VERDIEPING:
Middels een vlizotrap is de vliering bereikbaar. Deze is prima geschikt als bergzolder.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare woning;
- Groot dakkapel aan de voorzijde van de woning met kunststof raam (2014);
- Hoofdslaapkamer v.v. inbouwkasten en gevlinderde betonvloer;
- Gehele woning voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- Het dakkapel op de 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een rolluik;
- Schuifpui woonkamer 2006;
- Woning voorzien van nieuw stucwerk in 2014;
- Geïsoleerde terrasoverkapping geplaatst in 2016;
- Gashaard woonkamer geplaatst in 2014;

KENMERKEN:
Inhoud: ca. 425m³; Woonoppervlakte: ca. 121m²; Perceelgrootte: ca. 279m²; Bouwjaar: 1977; Aanvaarding: in overleg.

WOONLOCATIE:
Het dorp maakt sinds 2007 deel uit van de gemeente Leudal. Het beschikt over veel voorzieningen in de vorm van diverse winkels en het heeft een gezellige kern. Verder heeft het een rijk verenigingsleven en ligt het midden in de natuur en dicht bij het water, zoals natuurgebied “Het Leudal” en de “Maasplassen. Horn is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen richting Venlo, Roermond, Eindhoven, Maastricht.
Lees meer Verberg