Gemoderniseerde met garage geschakelde halfvrijstaande woning.

Verkocht Horn Graaf Philipsstraat 5
Deze fraaie en ruime half vrijstaande woning is nagenoeg geheel gemoderniseerd. Er valt te denken aan onder andere een geheel isolatiepakket, moderne badkamer (2008), nieuwe keuken (2017), nieuwe cv-ketel (2019), kunststof kozijnen en buitendeuren (2009), nieuwe pui in de garage (2014), 12 pv-cellen (2013) en stucwerk wanden. Tevens heeft deze woning een vaste trap naar de tweede verdieping waar u een buiten de voorzolder een geheel afgewerkte extra slaap-/werkkamer met groot dakraam aantreft. De woning is in een rustige straat gelegen en ligt tevens op loopafstand van een basisschool en de voorzieningen van Horn.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met de hal/entree. De hal is uitgevoerd met moderne pvc vloer, meterkast, trapkast en biedt verder toegang via de trapopgang naar de 1e verdieping, half betegeld recent gerenoveerd toilet met fonteintje en toegang tot de keuken en woonkamer.
Lichte doorzon woonkamer met sfeervolle laminaatvloer, stuc wanden en plafond met spotjes.
Zowel vanuit de ... woonkamer als vanuit de hal komt u uit in de gesloten keuken. Deze ruimte is uitgevoerd met een pvc vloer en een inbouw keukenblok in rechte opstelling met hoogglans boven- en onderkasten, fraai betegelde achterwand en composiet werkblad met wasbak. Verder voorzien van: een inductie kookplaat, afzuigkap en combi magnetron. Tevens staat er een mooie separate koelkast en is er plek voor een eettafel in deze ruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Via trapopgang met doorlopende laminaatvloer heeft u toegang tot de 1e verdieping. Alle ruimtes op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren en stuc wanden.
De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van twee inbouwkasten en heeft een toegang tot het balkon. Dit balkon is in 2012 gerenoveerd en gemoderniseerd (nieuwe coating en balustrade).
2e slaapkamer is eveneens uitgerust met twee inbouwkasten. De volledig betegelde moderne badkamer, uitgevoerd in duo kleur wit/zwart, heeft een ruime douchecabine met speels betegelde achterwand en thermostaatkraan, 2e toilet, design radiator met handdoekenrek, en mooi badkamermeubel.

2eVERDIEPING:
Via vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping. Deze verdieping is voorzien van doorlopende vloerbedekking. In de ruime voorzolder met praktische bergruimten in de knieschotten is o.a. de cv-ketel opgesteld (Nefit CV-ketelopstelling 2020) en zijn er witgoedaansluitingen aanwezig. Tevens is hier verwarming en er is een groot dakraam. Hetgeen opvalt is de hoogte waardoor deze verdieping extra ruim is en veel mogelijkheden biedt. Tevens is er op deze verdieping is een extra ruime 4e slaap-/werkkamer gerealiseerd. Deze heeft eveneens veel licht inval door een groot dakraam. Beide ruimten zijn uitgevoerd met praktische en mooie bergkasten in de knieschotten.BUITENGEDEELTE:
Omheinde, op het zuiden gelegen tuin met terras, gazon en plantenborders. De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Aan de rechterzijde van de woning is de garage aangebouwd. Deze is uitgevoerd met loopdeur aan de achterzijde, tegelvloer en witgoed aansluitingen alsmede een nieuwe kunststof pui met loopdeur aan de voorzijde van de garage. De garage is extra diep. (Afmeting: 7,49 x 2,86 m.)

BIJZONDERHEDEN:
- Kunststof kozijnen en buitendeuren (2009) inclusief kunststof pui met loopdeur in de garage (2014);
- Onderhoudsarme Trespa boeiborden;
- Moderne badkamer (2008);
- Nieuwe keuken (2017);
- nieuwe cv-ketel (november 2019);
- Slaapkamer aan voorzijde woning voorzien van balkon (met vernieuwde balustrade: 2012);
- Ruime 2e verdieping met vaste trap bereikbaar en een voorzolder met een 4e slaapkamer (geheel afgewerkt in woonkwaliteit met dakisolatie);
- Op elke verdieping is er vaste aansluitingen zijn voor internet en tv;
- De woning is in 2014 voorzien van spouwmuurisolatie;
- Tegelvloer in de garage;
- 12 zonnepanelen (dec. 2013).
Lees meer Verberg