Instapklare goed onderhouden hoekwoning met berging en carport.

Verkocht HEYTHUYSEN Horstveld 19
In kindvriendelijke woonwijk vindt u deze instapklare goed onderhouden hoekwoning met aan de voorzijde van de woning een carport voor uw auto.

INDELING

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde via de lichte hal/entree met fraaie kunststof voordeur, tegelvloer en meterkast.
Vanuit de entree betreedt u de woonkamer met veel lichtinval door grote ramen aan voor-, zij- en achterzijde. De kozijnen aan de voorzijde en zijgevel zijn van kunststof (d.d. 2021). Wanden met strak stucwerk. De vloeren van de begane grond zijn voorzien vloerverwarming (woonkamer en keuken) met een moderne, antracieten tegelvloer (2015).
Vanuit de woonkamer komt u in de lichte keuken met L-vormige opstelling welke is voorzien van een kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat en RVS-afzuigkap, koelkast en ovenopstelling. Via de buitendeur in de keuken is de tuin bereikbaar.
Net achter de hal is een portaal aanwezig voorzien van een lichte trapopgang en het toiletruimte. Het geheel betegelde moderne toilet (2013) is voorzien van een wandcloset en ... fonteintje.

1e VERDIEPING:
Op de verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers, welke zijn voorzien van laminaatvloer, glasvlies behang wandafwerking en (deels) kunststof kozijnen met isolatieglas en horren;
De ruime, moderne, volledig betegelde badkamer (2012) is uitgevoerd met een glazen douchewand (v.v. stortdouche), wandcloset, dubbele wastafelmeubel en een design radiator.

2e VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping bestaat uit een met cv-kast (Nefit Topline HR 2020) en witgoedopstelling en een volwaardige 4e (slaap/hobby)kamer bergruimte in de knieschotten. De gehele zolderkamer is voorzien van een warme laminaatvloer (2012). In 2014 is het raam vervangen door een kunststof kozijn met isolerende beglazing.

BUITENGEDEELTE:
Onderhoudsvriendelijke, betegelde tuin met houten schutting en toegang tot een eigen achterom via een achterpad. In de achtertuin bevindt zich tevens een stenen schuurtje voor de fietsen en tuingereedschap. Aan de achtergevel is een zonnescherm gemonteerd met recentelijk vervangen doek waardoor het ook in de volle zon zowel binnen als buiten lekker toeven is.

PARKEERGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

AANVAARDING:
In overleg.BIJZONDERHEDEN:
* De woning is voorzien van kruipruimte;
* Diverse kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken;
* Gehele begane grond is voorzien van een fraaie antracieten vloertegel welke in 2015 is gelegd (woonkamer en keuken zijn uitgevoerd met vloerverwarming);
* Gehele verdieping voorzien van horren;
* Vaste trap naar de tweede verdieping met een gerenoveerde zolderverdieping (2012);
* Sanitair (2012/2013);
* Tuin met eigen achterom (2008-2014);
* Cv-ketel (2020);
* Carport (nieuw mastiek in 2019).

LOCATIE:
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

GEMEENTE LEUDAL:
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze Tuin van Limburg enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn, Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS:
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.Lees meer Verberg