Twee-onder-een kap woning met uitbouw met separate schuur en tuinhuis.

Verkocht Heibloem Pater van Donstraat 20
Deze leuke twee onder één kapwoning is een ideale starterswoning welke is gelegen in het pittoreske kerkdorp Heibloem. Deze woning is voorzien van een nieuw pannendak en is onder andere uitgevoerd met een duurzame hybride warmtepomp (met cv-ketel) welke reeds is voorbereik om de woning gasloos te verwarmen. Hiervoor zal de woning wel nog de nodige energetische veranderingen moeten ondergaan, zoals isoleren van de ramen en het dak. De spouwmuren zijn reeds voorzien van isolatie en verder is er een airco systeem aanwezig welke de gehele verdieping (alle vertrekken van de verdieping) in de zomer, lekker koel houd.

Indeling:

Via de oprit is de hal/entree bereikbaar waar zich de gerenoveerde trapopgang naar de 1e verdieping, vernieuwde meterkast (2021) komt u in de gezellige L-vormige woonkamer. Deze heeft een nieuwe laminaatvloer (waaronder de in goede staat verkerende, originele houten vloer).
Gesloten keuken. De L-vormige Eikenhouten keuken is eventueel naar eigen smaak aan te passen. De keuken is ingericht met een 4-pits ... gastoestel, wasemkap, koelkast, oven en voldoende opbergruimte. Een deur in de keuken leidt naar de ruime voorraadkelder (afm: 6,6 m2).
In de aanbouw op de begane grond bevindt zich het toilet (geheel betegeld met wand closet) en een berging met opstelling van de cv-installatie. Deze installatie bestaat uit een gas gestookte cv-ketel (Nefit Ecomline Excellent) en een F-gasvrije hybride warmtepomp. Dit betreft een (merk Auer HTI S8 mono high temperature 8 kW R290 uitvoering: d.d. 1-2023) met ultra stille buitenunit voorzien van een natuurlijk koudemiddel (propaan). Deze warmtepomp is geschikt voor het volledig gasloos verwarmen van de woning. Uiteraard dient de woning hiervoor naar een hogere thermische waarde gebracht te worden doch het systeem is geschikt voor HT-radiatoren. De berging heeft witgoedaansluitingen en biedt onder andere ruimte voor een extra koelkast of vriezer. Uiteraard kun je deze ruimte ook uitbreiden en betrekken bij de keuken, woonkamer of een fijne speelkamer voor de kinderen realiseren. De aanbouw van de woning biedt vele mogelijkheden voor de toekomst. Via de huidige aanbouw is de tuin/achterom bereikbaar.

VERDIEPING 1: via de gerenoveerde vaste trap komt u uit op de overloop met muurkast en toegang tot 3 slaapkamers die allemaal voorzien zijn van één of twee ramen met rolluiken. De kleine badkamer heeft een afmeting en is ingedeeld met een douchecabine, wastafel en toilet (v.v. Sanibroyeur).

VERDIEPING 2: via een vlizotrap bereikbare bergzolder bestaande uit 2 compartimenten. In het tweede gedeelte is de airco-unit opgesteld. Deze verdeelt in de zomer de koele lucht over de 3 slaapkamers. Op deze verdieping is voldoende opslagruimte. De vloer en het dakbeschot is van hout.

BUITENGEDEELTE:
Naast de woning ligt een brede oprit waar met gemak drie auto’s geplaatst kunnen worden. De tuin is verrassend ruim, er is een houten tuinhuis en heeft via de opritzijde een achterom. Tevens is een betonplaten schuur met een afmeting van 7,5 x 3 meter welke ideaal is voor de hobbyist!



LIGGING EN LOCATIE:
De woning ligt centraal in Heibloem nabij nieuwbouw woningen en natuur. Je loopt echter ook binnen enkele minuten het bos in. Het rustige dorpje Heibloem, dat omgeven is door bossen, ligt op een goed bereikbare locatie aan de N279. Bovendien rij je binnen ongeveer een kwartier naar de autowegen A2 of A67. In het dorp is een basisschool aanwezig, een gemeenschapshuis dat diverse activiteiten organiseert en verschillende sportverenigingen. Voor de wekelijkse boodschappen kun je in het nabijgelegen Meijel, Roggel of Panningen terecht. VOOR MEER INFORMATIE OVER HEIBLOEM, KIJK OP DE SITE: https://heibloem.nu

ALGEMENE EN OVERIGE INFORMATIE:
- Perceel: 418 m2;
- Woonoppervlakte: ca. 95 m2;
- Inhoud: ca. 425 m3;
- Houten kozijnen met enkel glas;
- Houten verdiepingsvloeren en houten vloer woonkamer;
- Mogelijkheid extra garage en uitbouw;
- Aanvaarding: in onderling overleg;
- Financieringsvoorbehoud : 6 weken;
- Bankgarantie of waarborgsom: vereist
- Energielabel: verkoper beschikt over definitief energielabel F (is uitgegeven voor de installatie van de warmtepomp en airco).
- De staat van onderhoud van de woning: redelijk. De koper dient rekening te houden met moderniserings- en renovatiekosten.
- Verwarming en isolatie: de verwarming geschiedt door middel van een Nefit cv-ketel met hybride warmtepomp. De woning is voorzien van spouwmuurisolatie. Tevens is er een airco-installatie.
- Nutsvoorzieningen: De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.




Lees meer Verberg