Uitgebouwde halfvrijstraande hoekwoning met inpandig bereikbare bijkeuken en berging.

Verkocht HEIBLOEM Sint Isidoorstraat 20
Op de hoek van de straat gelegen verrassend ruim halfvrijstaand woonhuis met inpandig bereikbare garage/berging en mooie uitbouw aan de achterzijde van de woning. Deze woning is onlangs geheel voorzien van nieuwe hoogwaardig kunststof kozijnen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via de entree aan de zijkant betreed u de woning met daar de hal voorzien van een tegelvloer, meterkast en modern en speels half betegeld toilet met mozaïek tegels en fonteintje.

De woonkamer is erg ruim en licht door de verrassende uitbouw aan de achterzijde met schuifpui naar het terras en tuin. De woonkamer heeft een aan de voorzijde van de woning een sfeervol zitgedeelte met fraaie houtkachel opstelling. De gehele woon-/ en zitkamer is uitgevoerd met een mooie gerookt Eiken lamelparketvloer met V-groef, strak gestucte wanden en plafond.

Moderne open keuken uitgevoerd met een L-vormige keukenblok in zwarte MDF boven- en onderkastjes en wit stenen aanrechtblad. De keukenblok is voorzien van een RVS-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi ... magnetron en koelkast. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd met hier, dankzij de royale uitbouw, ruimte voor een grote eethoek en uitzicht op de tuin.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen, schuifkastenwand en doorgang naar de berging.
De berging (voormalige garage) is uitgevoerd met een loopdeur aan de voorzijde en heeft een vaste trap naar de bergzolder. Ook is er in deze ruimte een klein keukenblok geplaatst en een aparte wasbak. De ruimte is eventueel geschikt als hobby- of praktijkruimte.

1e VERDIEPING:
Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers voorzien van draai/kiepramen, doorlopende laminaatvloer en strak stucwerk op de wanden. Oorspronkelijk waren er op de verdieping 3 slaapkamers, doch door dat er twee slaapkamers zijn samengevoegd is er een grote ouder slaapkamer ontstaan. Dit eventueel eenvoudig tot de 3 oorspronkelijke kamers terug te brengen.

Moderne badkamer met ligbad, wand closet, inbouwdouche met douchescherm en zit-hulp en badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare grote zolder met fraai zijramen en bergruimte in de knieschotten. Deze ruimte is uitermate geschikt als 3e cq 4e slaapkamer of hobbyruimte.

BUITENGEDEELTE:
Mooi verzorgde tuin met veel privacy groot terras, gazon en plantenborders. Achterin de tuin is een modern houten tuinhuis met platdak geplaatst welke als ruime berging/garage in gebruik is.




BIJZONDERHEDEN:
- verrassend ruime en lichte woning
- ruim hoekperceel
- renovatie 2009: o.a. nieuwe hoogwaardige kunststof ramen, keuken etc
- nieuwe keuken
Lees meer Verberg