Op de hoekgelegen halfvrijstaande woning met garage en terrasoverkapping.

Verkocht Haelen Kloosterveld 12
Hier hoeft u alleen u meubels nog maar in te zetten, met recht instapklaar dus. Deze mooi afgewerkte woning is in een gezellige en rustige woonwijk nabij een speelveldje gelegen. Deze woning beschikt onder andere over een vaste trap naar de 2e verdieping met hier een extra slaapkamer met airco-installatie (verdieping en begane grond), 3 slaapkamers, compleet aangeklede garage met vlierzolder, onderhoudsvrije tuin met terrasoverkapping en vrije achterom. Verder beschikt deze woning over een prima isolatiepakket en kunststof kozijnen.



Indeling:

BEGANE GROND: Hal/entree met meterkast, garderobe en geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. De woonkamer is ruim van opzet en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en biedt een fraai uitzicht over de onderhoudsvrije tuin. De vloer van de woning is geheel betegeld met een moderne antracieten vloertegel (2015). De vloer van de woonkamer en keuken zijn uitgevoerd met vloerverwarming. De open keuken is uitgevoerd met een L-vormig keukenblok welke is ... voorzien van Er is een open verbinding met de keuken. Via een loopdeur is de tuin alsook de garage bereikbaar.

De keuken (2015) met L-vormig hoogglans keukenblok, is compleet ingericht met vaatwasser (2022), 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en koelkast. Verder is er nog een praktische inbouw opbergruimte aanwezig.

1e VERDIEPING:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn allen mooi afgewerkt met strak gestukadoorde en geschilderde wanden en de kamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De ramen zijn voorzien van rolluiken en horren. De keurige geheel betegelde badkamer (2015) is voorzien van douchecabine, wandkast, wastafel met wandmeubel en toilet. Tevens beschikt deze badkamer over vloerverwarming.

2e VERDIEPING:
De vaste trap naar de zolder biedt toegang tot een ruime 4e slaapkamer en bergruimte. Tevens zijn er hier nog witgoed aansluitingen.

BUITENGEDEELTE:
De tuin knusse L-vormige achter- en zijtuin en heeft is geheel betegeld waardoor deze onderhoudsvrij te noemen is. Verder biedt de tuin veel privacy door de nette erfafscheidingen/schuttingen en een heeft een eigen achterom bij de oprit. De tuin is gezellig aangelegd en voorzien van een fraai aluminium overdekt terras. Deze is in 2021 voorzien van een pvc-wandafsluiting/zeilen.
De aanpandige recent gerenoveerde garage is uitgevoerd met een tegelvloer, nieuwe kunststof kozijnen met horren, elektrisch bedienbare sectionaalpoort, witgoedaansluitingen en een praktische vlierzolder.





BIJZONDERHEDEN:
- De woning ligt in een mooie rustige woonwijk met een hoekligging;
- Aanpandige gerenoveerde garage met tegelvloer, kunststof kozijnen met horren, elektrisch bedienbare sectionaalpoort, witgoedaansluitingen en een vliering;
- Vloerverwarming (woonkamer, keuken en badkamer);
- 4 slaapkamers waarvan de 4e op de 2e verdieping is gelegen welke met een vaste trap bereikbaar is (renovatie in 2022);
- Airco (begane grond en verdieping (2020/2021);
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen (2001) met horren (2017) en rolluiken;
- Onderhoudsvrije tuin met achterom en terrasoverkapping (2017);
- Nette keuken en sanitair (2015);
- Energielabel-C.

LOCATIE:
Het Kloosterveld ligt in een kindvriendelijke woonwijk met op korte afstand diverse voorzieningen zoals supermarkt, winkels en horecagelegenheden. Nabij bevindt zich een speelveldje met toestellen voor kinderen. In het dorp zijn een basisschool en kinderopvang faciliteit aanwezig.
Haelen ligt ‘aan’ de N273 waardoor Roermond en Weert snel en uitstekend bereikbaar zijn. Via
de N273 is ook de A2 Maastricht-Eindhoven in een mum van tijd bereikbaar. Haelen valt onder de prachtige gemeente Leudal met haar mooie natuurgebied en vele bezienswaardigheden. Haelen is een aangenaam dorp met een centrale ligging en met alle (dagelijkse) voorzieningen
voorhanden.

Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg