Op een royaal perceel gelegen karakteristiek gerenoveerde vrijstaande woning.

Verkocht Haelen Roggelseweg 25
Geheel gemoderniseerd en uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis met o.a. een riante oprit en achtertuin met stijlvol buitenverblijf/overkapping. Deze charmante én riante woning is geheel gemoderniseerd en voorzien van o.a. een sfeervolle woonkamer, een keuken en bijkeuken en kelder. In het nieuwe deel van het huis is een extra zit-/tuinkamer met openslaande tuindeuren gerealiseerd alsmede een bijkeuken en fraaie multifunctionele ruimte welke nu in gebruik is als speelkamer. Centraal en groen gelegen direct nabij het hart van Haelen op loopafstand van alle voorzieningen.

Indeling:
Souterrain: Provisiekelder Vanuit de keuken is de provisiekelder bereikbaar.

Begane grond:
Fraai in 2014 gerenoveerde hal/entree met meterkast, toiletruimte, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met een vrijhangend toilet en een fonteintje. Een leuk detail is dat de mooie vloertegel doorloopt in de toiletruimte. De meterkast is vernieuwd en voorzien van voldoende automaatgroepen.

Woonkamer (± 29 ... m²). De sfeervolle woonkamer met erker is afgewerkt met een naar de keuken en woon- tuinkamer doorlopende fraaie Franse Eiken plankenvloer met vloerverwarming voor extra wooncomfort. Deze planken vloer is in 2019 nog geschuurd en gelakt. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Vanuit de woonkamer geniet u van optimaal tuincontact

Keuken (± 9 m²)
Luxe in 2007 gerealiseerde keuken met L-opstelling is in 2015 deels vernieuwd. De keuken is compleet uitgerust met een extra grote koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. De vloer is afgewerkt met Franse Eiken planken.

Woon-/tuinkamer (± 35 m²)
In 2009 is er een aanbouw geplaatst. Zodoende zijn er in totaal twee ruime woonkamers. Dit heerlijke vertrek biedt eveneens optimaal tuincontact en hier geniet u tevens van veel lichtinval. Via openslaande deuren is het terras in de achtertuin bereikbaar. De vloer is afgewerkt met dezelfde Franse Eiken vloerdelen als in de keuken en eetkamer. (Eveneens voorzien van vloerverwarming).

Bijkeuken (± 6 m²)
In de bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen als mede de opstelling van de cv-ketel(2007). Tevens is er een deur naar de oprit.

Door middel van een schuifdeur te bereiken speel-/hobbykamer of kantoor (± 18,5 m²). Deze voormalige garage is geheel in 2018 gerenoveerd, geïsoleerd en uitgevoerd met o.a. tegelvloer met vloerverwarming, ramen en loopdeur naar de tuin voorzien van rolluiken en is ideaal en multifunctioneel te gebruiken als bijvoorbeeld een praktijkruimte, kantoorruimte of zoals het huidige gebruik een speelkamer. Er is een rookkanaal aanwezig, zodoende is het plaatsen van een open haard makkelijk te realiseren is.


Eerste verdieping:
Via een gerenoveerde (2015) wit geschilderde mooie houten jaren 30 trap is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer (2014) en de wanden zijn in 2014 opnieuw voorzien van stucwerk. Op de verdieping zijn overal paneeldeuren aanwezig.
Slaapkamer 1 ( ±17m2): de hoofdslaapkamer met nieuw (2016) dakkapel is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. Deze slaapkamer heeft eveneens een zeer praktische inloopkast met een L-vormige wandkast. Tevens is deze kamer uitgevoerd met een airco (2019).
Slaapkamer 2: (±7,5m2) deze slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. U heeft hier de beschikking over een muurkast.
Slaapkamer 3 (±10m2): deze slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de tweede slaapkamer en eveneens voorzien van een muurkast.
De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer (2014) en de wanden zijn in 2014 opnieuw voorzien van stucwerk. Op de verdieping zijn overal paneeldeuren aanwezig.

Badkamer (±7,5 m²). Deze in 2014 gemoderniseerde badkamer is afgewerkt met een donkere tegelvloer en de wanden zijn geheel voorzien van stucwerk. De badkamer is ingericht met een fraai ligbad, inloop douche, dubbele wastafel, wandcloset en design radiator.

Tweede verdieping:
Via een vaste (in 2015 gerenoveerde) trap is de tweede verdieping bereikbaar. De drie "Velux" dakramen met horren zorgen voor voldoende lichtinval in iedere ruimte. De vloer is afgewerkt met laminaat en de wanden zijn voorzien van stucwerk.

Buitengedeelte:
Aan de voorzijde van het perceel is o.a. een riante oprit welke ruimte ruimte biedt voor het parkeren van meerdere auto’s. De grote tuin ligt rondom de woning en is mooi aangelegd en goed onderhouden. De tuin is ingericht met een royaal gazon, diverse borders en een tweetal terrassen met overkapping. In 2015 is deze tuin gerenoveerd en is er ca. 700 m2 aan nieuwe bestrating gelegd. Aan de achterzijde de woning is een houten terrasoverkapping gerealiseerd uitgevoerd met een twee-tal lichtkoepel. Het terras is gemaakt van een mooie natuurstenen tegelvloer. Aan de achterkant van deze fraaie tuin is recent een mooie Frans eiken buitenverblijf gerealiseerd. Dit bouwwerk is over de gehele breedte van het perceel gelegen en herbergt een fraaie terrasoverkapping en een tuinberging. De tuin is verder voorzien van een waterput en een ondergrondse beregeningsinstallatie.

Bijzonderheden:
Deze karakteristieke vrijstaande woning ademt sfeer uit en is vanaf 2014 met hoogwaardig uitgebouwd en gemoderniseerd met behoud van authentieke elementen. Verder voorzien van een goed isolatiepakket met o.a. dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie en dubbel glas. Verder is de woning deels voorzien van rolluiken (slaapkamers boven achter, woonkamer achter en zijkant en de keuken). Qua energiegebruik zit u ook goed; er zijn in 2019 maar liefst 10 stuks zonnepanelen aanwezig. Daarnaast is de woning voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoer, waterput en 6 pop-up sproeiers aanwezig.

Ligging:
Fraai, rustig en vrij gelegen, nabij het dorpsplein van Haelen met winkels en voorzieningen op loop/fietsafstand. Haelen heeft een compleet voorzieningen niveau met onder andere supermarkten, een basisschool, een zwembad en diverse verenigingen. Daarbij heeft het dorp goede uitvalswegen richting Roermond en Weert; beide steden zijn in enkele autominuten te bereiken.
Lees meer Verberg