Royale vrijstaande villa in de kern van Haelen gelegen op een perceel van maar liefst ca. 1500 m2

Verkocht Haelen Roggelseweg 34
Deze grote in 1960 gebouwde en in 1968 uitgebouwde villa is zeer ruim van opzet en heeft een inhoud van ca. 1000 m3 met maar liefst 8 slaapkamers! Door de vele kamers en ruimtes die deze woning telt, biedt de woning verschillende mogelijkheden. De woning is eenvoudig levensloop bestendig te maken, maar ook het creëren van een kantoor aan huis en bijvoorbeeld een B&B behoort tot de mogelijkheden. Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar heeft daarentegen veel potentie. Kom eens kijken en laat u verrassen!



INDELING:

Souterrain:
Via de bijkeuken provisiekelder en wijnkelder bereikbaar. In de eerste ruimte staat tevens de cv-ketel opgesteld. Het betreft een Nefit Ecomline Excellent HR combi ketel met 120 liter boiler CW6 uit 2008.

Begane grond:
Aan de rechterzijde van de woning is een ruime oprit welke plaats biedt aan diverse auto's en is tevens de doorgang voor de achterom. U betreedt de woning via een overdekte entree met portiek. Via een door-draai-deur komt u uit in de ruime hal. Deze centrale hal met ... garderobe en ruim half betegeld toilet geeft toegang tot de verdieping, woonkamer, keuken en eetkamer/slaapkamer. De woon-/zitkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft veel lichtinval door de diverse raampartijen en openslaande deuren. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking heeft een gestuct plafond en wanden met behang.

Aan de andere zijde van de centrale hal is de eetkeuken gelegen. De keuken met tegelvloer en keukenblok in hoekopstelling is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok met boven en onderkasten. Dit keukenblok heeft een o.a. een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, elektrische hete lucht oven, koelkast, dubbele rvs wasbak en een losse vaatwasser. Via het grote keukenraam heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin. Tevens is de keuken groot genoeg om nog eettafel te plaatsen.

Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime achterbouw (bijkeuken) met tegelvloer en half betegelde wanden met hier nog een wastafel en toegang tot de kelder, verdieping, garage en tuin.

De inpandig te bereiken garage is ruim van opzet en heeft een betonvloer, verlichting en dubbele houten openslaande deuren naar de oprit en loopdeur naar de tuin.






Verdieping:
Via trapopgang in de centrale hal welke met vloerbedekking is bekleed komt u uit op de overloop op de verdieping. Deze overloop met vloerbedekking is een gang met daaraan gelegen 5 slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers heeft openslaande balkondeuren. Via een deur komt u in het tweede gedeelte (boven de garage) met hier eveneens een lange gang. Aan deze gang zijn eveneens 3 slaapkamers, een doucheruimte en een apart toilet gelegen.
De slaapkamers hebben allemaal vloerbedekking/vinyl en wandafwerking met behang. 5 slaapkamers hebben een wastafel en tevens zijn er diverse vaste kasten voor veel extra opbergruimte. Deze tweede slaapvleugel heeft een vaste trap welke weer uitkomt in de bijkeuken op de begane grond.

Buitengedeelte:
De tuin is ingericht met o.a. een terras, grasveld en verschillende perkjes. Op het terras kunt u heerlijk genieten van optimale privacy. De achtertuin is via de rechterzijde makkelijk met een achterom te bereiken.

Bijzonderheden:
- Gelegen nabij de kern van Haelen met diverse voorzieningen;
- Veel ruimte in en om de woning. Inhoud ca. 1000 m3 en een perceel van 1495 m2;
- 1968: uitbouw achter de garage met bovengelegen kamers;
- Tuin rondom met veel privacy;
- Biedt veel mogelijkheden, levensloopbestendig wonen, B&B, kantoor aan huis enz.
- Maar liefst 8 slaapkamers;
- Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar heeft daarentegen veel potentie en mogelijkheden.

Ligging:
Haelen is een van de groenste kernen in de gemeente Leudal. Deze kern ligt zo waar bijna in natuurgebied Leudal. De natuurliefhebber kan hier echt zijn hart ophalen en na een heerlijke boswandeling genieten van een kopje koffie in een van de boscafés. Haelen is een kerkdorp met circa 4.300 inwoners. Het heeft de nodige voorzieningen, zoals twee supermarkten en diverse andere winkels, plus een basisschool. Daarnaast is het stadscentrum van Roermond slechts op 14 autominuten afstand gelegen.
Lees meer Verberg